BoJack Horseman i Daredevil dobili nove sezone na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
BoJack Horseman i Daredevil dobili nove sezone na Netflixu

BoJack Horseman i Daredevil dobili nove sezone na Netflixu

Neuhvatljiv je Netflix za streaming konkurente poput Hulua i Amazona, no ubrzano bježi i “tradicionalnoj” kabelskoj konkurenciji poput HBO-a ili FX-a. Tijekom Comic-Cona objavili su nekoliko obnova svojih popularnih serija — najpopularniji među njima je Daredevil, koji dobiva treću sezonu; nama najbolji BoJack Horseman već je obnovljen za četvrtu, a nastavak dobiva i true-crime dokumentarac Making a Murderer, koji je publiku fascinirao krajem prošle godine.

Daredevil je prva Marvelova serija na Netflixu, koji se kasnije proširio na Jessicu Jones, a uskoro na Lukea Cagea, Iron Fist i zajedničku mini-seriju The Defenders. Naknadno je najavljena i Punisher serija sa Jonom Bernthalom iz druge sezone Daredevila, no ona još čeka datum premijere — najranije iduće godine. Zasad nije najavljeno kada će treća sezona Daredevila stići na streaming servis, ali posljednje dvije stizale su tijekom ožujka.

BoJack Horseman je krajem prošlog tjedna trećom sezonom stigao na Netflix, a već sada dobiva četvrtu sezonu. Super vijesti, obzirom da je to za nas najbolja Netflixova serija do sada — a treća je njihova možda najbolja do sada. Animirana mješavina komedije i depresije, sa odličnim glasovnim glumcima i nizom specijalnih gostiju i dalje je jedna od najboljih serija na televiziji.

Recenzija: BoJack Horseman — Konji u potrazi za srećom

Također, najavili su i novu sezonu true-crime serijala Making a Murderer, o čovjeku koji je 18 godina proveo za seksualni napad koji nije počinio, koji pokazuje kako lako kazneni sustav može od bilo koga napraviti ubojicu ako to zaista želi.

Blic recenzija: Making a Murderer — Dokumentarac od kojeg će vam biti mučno

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861