Spartak na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Spartak na HBO-u

Spartak na HBO-u

Spartak: Krv i pijesak premijerno kreće večeras na HBO Adriji u 21:00. Serija će se emitirati svakog petka, sljedećih trinaest tjedana. Najlakše opisana kao mješavina filmova Gladijator i 300 zabavna je razbibriga, s mnogo krvi, golotinje i nasilja. Spartak je serija koja postaje sve bolja što sezona više progresira, a mi smo je već imali u “predstavljamo” članku, pa svakako pročitajte naše impresije. Priopćenje od HBO-a i ponešto slikica u nastavku teksta.

SPARTAK: KRV I PIJESAK – NOVA EPSKA SERIJA NA HBO-U

PREMIJERA: 04. LIPNJA U 21.OOH

SVAKOG PETKA U 21.00H

Jedan čovjek protiv vojske izdajnika.

Izdan od Rimljana. Otjeran u roblje. Preporođen kao gladijator.

Klasična priča o najpoznatijem pobunjeniku Republike oživjela je kao eksplicitna i žestoka nova serija Spartak: Krv i pijesak. Otrgnut od domovine i žene koju voli, Spartak je osuđen na brutalni svijet arene gdje su krv i smrt najpopularnija zabava. Ali ne vode se sve bitke na pijesku. Podmuklost, korupcija i privlačnost senzualnih užitaka bit će stalna kušnja za Spartaka. Ako želi preživjeti, mora postati više od čovjeka, više od gladijatora. Mora postati legenda.

Australski glumac Andy Whitfield (McLeodove kćeri) kao Spartak, Lucy Lawless (Ksena: Princeza ratnica) kao Lukrecija, John Hannah (Mumija, Četiri vjenčanja i sprovod) kao Bacijat i Peter Mensah (300, Nevjerojatni Hulk) kao Doktor tumače glavne uloge u ovoj jedinstvenoj mješavini igrane akcije, stripovskih efekata i brutalnih prizora borbe koja seriju Spartak: Krv i pijesak čini televizijskim spektaklom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861