Spartacus obnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Spartacus obnovljen za treću sezonu

Spartacus obnovljen za treću sezonu

Spartacus: Blood and Sand (Starz)

Dosljedan svojoj trigger happy tradiciji obnove serija, Starz je obnovio Spartaka za treću sezonu, još prije premijere druge sezone. Slično je mreža lani naručila i drugu sezonu – koja će krenuti 27. siječnja 2012. – još prije premijere same serije u siječnju prošle godine.

Snimanje treće sezone trebalo bi započeti početkom iduće godine u Novom Zelandu. Dosad je svaka sezona nosila svoj podnaslov – “Blood and Sand” prva, “Gods of the Arena” kao prequel, dok će druga biti nazvana “Vengeance.” Podnaslov treće sezone zasad nije objavljen.

Iako uranjena, vijest nije naročito iznenađujuća jer Spartacus je serija koja je ovu pretplatničku kabelsku mrežu, prilično frišku u produkciji originalnog programa, praktički “postavila na mapu.”

Sudbina serije duže vremena bila je pod upitnikom zbog tragične sudbine glavnog glumca Andya Whitfielda, koji je preminuo od raka. Za vrijeme njegovog liječenja snimljen je prequel, no nakon što je Andy bio primoran odustati od uloge zbog liječenja, Starz se odlučio na nastavak serije te pronalaženje novog glumca za glavnu ulogu. Manje poznati australski glumac Liam McIntyre nastavit će kao Spartak u drugoj sezoni serije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C7CmLksujSA[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861