Službeno je: Vraća se Jack Bauer! – serijala.com
Trenutno čitaš
Službeno je: Vraća se Jack Bauer!

Službeno je: Vraća se Jack Bauer!

Samo nekoliko dana nakon otkazivanja propale drame Kiefera Sutherlanda, Touch, FOX je i službeno potvrdio da vraća Sutherlanda svojim korijenima – akcijskom serijalu 24.

Već se nekoliko dana šuška o oživljavanju 24-a, a sada je i službeno – Sutherland će reprizirati svoju globalno popularnu ulogu Jacka Bauera, u 12-epizodnoj novoj sezoni serijala, bondovski nazvanoj Live Another Day.

24 će se vratiti na male ekrane u svibnju 2014. godine i emitirat će se kroz svibanjske sweepse i tijekom početka ljetne sezone. I iako će se sastojati od samo dvanaest epizoda, Live Another Day pokrit će još jedan čitav dan u životu Jacka Bauera, samo što će određeni sati biti preskočeni, rekao je čelnik mreže, Kevin Reilly.

FOX tvrdi kako je Live Another Day zamišljen kao poseban televizijski događaj, te kako nemaju namjeru oživiti serijal u ovom formatu, iako Reilly tu opciju nije u potpunosti isključio.

7 komentara
  • Iako sam fan 24, ne sviđa mi se ovo baš. Ne volim kad se netko ne može od nečeg oprostiti i krenuti dalje s nekim novim projektima.

    Ali, ako bude kvalitetno i jednokratno, onda dobro.

  • blah………. touch :(

    taj 24 mi nikad nije legao. Pogledao par epizoda kad je krenulo pa odustao. Pa me nagovorili opet. Pa pogledao prve dvije sezone i opet odustao.

  • Jednostavno nepotrebno…za koju godinu ovdje ćemo pričati o povratku Bauera kao mrlji na jednoj sjajnoj seriji…ovaj nastavak bih uporedio sa povratkom bivšoj curi koja te je nedavno odbacila.Sada ćemo u narednom periodu slušati bajke ekipe iz Fox-a o tome kako su o tome uvijek razmišljali,o potrebi zaokruživanja cijeline,o fanovima koji su tražili nastavak,bla-bla-bla…a istina je da je jednostavno tamo kod njih ponestalo vizija,ideja i hrabrosti za nove projekte jednake vrijednosti kao “24”.

  • serija je odlično funkcionirala dok su na životu držali palmera, nakon toga sve lošija, sa završnom- čisti dizastr.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861