Justified dobio četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Justified dobio četvrtu sezonu

Justified dobio četvrtu sezonu

Popularna kabelska serija, nama vrlo dragi Justified, dobio je zeleno svjetlo za snimanje četvrte sezone, objavio je FX.

Trenutno se emitira treća sezona serije, koja je kroz prvih sedam epizoda zabilježila porast gledanosti od 8% u odnosu na drugu sezonu (4.3 milijuna gledatelja, od kojih je 2.1 u demografiji 18-49). Kada se pridoda i gledanost repriza, Justified tjedno privlači sedam milijuna gledatelja.

Justified je za svoju drugu sezonu prikupio brojne televizijske nagrade i priznanja, među kojima su i nominacije za Emmy. Margo Martindale osvojila je Emmy za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji za nezaboravni lik Mags Bennett, a nominacije su dobili Timothy Olyphant, zvijezda serije, i Walton Goggins.

Još jedna odlična dramska serija sve je bliže obnovi, no za razliku od Justifieda, riječ je o iznimno podcijenjenoj seriji – TNT-evom Southlandu. TVWise ekskluzivno prenosi kako su čelnici mreže iznimno zadovoljni serijom – što porastom gledanosti, što kvalitetom i brojnim pohvalama kritičara. TNT bi trebao službeno objaviti vijest o obnovi Southlanda kroz idućih nekoliko tjedana, kada će četvrta sezona serije biti privedena kraju.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861