Trailer: The Night Of (Kobna noć) uskoro na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Night Of (Kobna noć) uskoro na HBO-u

Trailer: The Night Of (Kobna noć) uskoro na HBO-u

Simultano s američkom premijerom, i mi ćemo moći gledati najnoviju HBO-ovu seriju, The Night Of (“Kobna noć”), uskoro na kabelskom gigantu. Domaća podružnica kaže sljedeće:

Serija zadire u zamršenosti jednog slučaja ubojstva u New York Cityju. Priča prati policijsku istragu, pravne postupke, kaznenopravni sustav i čistilište otoka Rikers, gdje optuženi čeka suđenje.

Autori Steven Zaillian i Richard Price donose “Kobnu noć”, seriju od osam epizoda koja zadire u zamršenosti fiktivnog slučaja ubojstva u New Yorku Cityju. Priča prati Naz Khan, simpatičnog studenta štrebera kojeg na zabavu u njujorški Lower East Side pozove košarkaš kojemu daje instrukcije.

Kada mu se prijevoz u zadnji tren izjalovi, Naz bez pitanja uzme očev taksi i odveze se od svoje kuće u Jackson Heightsu u Queensu na Manhattan. Lijepa mlada žena uđe u taksi i zatraži da je nekamo odveze te tako poremeti njegove planove i započne kobnu noć iz naslova. Naz je poslije optužen za zločin koji kaže da nije počinio te iz prve ruke doživljava neorganiziranost i manipulacije pravnog sustava. Njegovu nevolju dodatno pojačavaju njegov izgled i status sina pakistanskih useljenika.

Mreža je predstavila i malo duži trailer kojeg možete pogledati upravo sad.

The Night Of dolazi na HBO u nedjelju, 10. srpnja.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861