Prvi trailer: Westworld, HBO-ov novi futuristični vestern – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: Westworld, HBO-ov novi futuristični vestern

Prvi trailer: Westworld, HBO-ov novi futuristični vestern

Sinoć, uz finale BastardBowla i devetu epizodu Igre prijestolja, HBO je prikazao prvi pravi trailer svoje iduće nove velike serije, futurističkog vesterna Westworld. Sudeći prema traileru, bit će epsko i jebeno, ili će biti ambiciozno i nedorečeno, ili će biti osrednje, ili će biti dobro, ili će biti loše. Nešto od toga ili u nijansama između toga, možda.

Serija stiže ovog listopada, iako je najavljena još preklani. Razvoj se neočekivano rastegao, a čak je i produkcija na neko vrijeme bila prekinuta, da bi scenaristi dobili više vremena za peglanje scenarija. Radi se o remakeu istoimenog filma iz 1973. godine, futurističkog western techno-trilera. Kao i original, serija se također smješta u distopijsku budućnost i zabavni park kojeg čine androidi.

Ispred i iza kamere stoje i sjede poznata lica — autor adaptacije je Jonathan Nolan (Person of Interest) a producira je Bad Robot, studio J.J.-a Abramsa (What About Brian, Revolution, Almost Human). Glumačka ekipa je također prilično impresivna: Anthony Hopkins kao direktor zabavnog parka, Ed Harris kao misteriozni negativac “Men in Black” i Jeffrey Wright kao tvorac androida u zabavnom parku. No, slično velikim i relevantnim imenima hvalio se i Vinyl…

Komentari (1)
  • Lijepo sve to izgleda ali nešto se čudno dešava HBO-u u zadnje vrijeme.
    Nakon The Brinka prošle godine kojeg su prvo produžili, pa nedugo zatim otkazali, isto se desilo i jučer s Vinylom….

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861