Trailer: For All Mankind stiže na Apple TV+ ove jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: For All Mankind stiže na Apple TV+ ove jeseni

Trailer: For All Mankind stiže na Apple TV+ ove jeseni

Još u lipnju Apple je najavio svoju platformu za medijski sadržaj, a dobili smo i dvije šake trailera za razne serije koje su djelovale skupo, ali isto tako nisu imale datum premijere. Nešto više od dva mjeseca od toga, imamo novi trailer za astronautsku povijesnu fikciju, For All Mankind, opet bez datuma premijere.

Sama serija najavljena je još u prosincu 2017., a službeni opis proizvođača kompjutera i mobitela kaže sljedeće: “Što ako se svemirska utrka nikad nije završila? Autori serije For All Mankind su dobitnik nagrade Emmy Ronald D. Moore (OutlanderStar TrekBattlestar Galactica), Matt Wolpert i Ben Nedivi. Priča ispričana kroz živote NASA-inih astronauta, inženjera i njihovih obitelji, serija predstavlja svijet u kojem su NASA i svemirski program prioritet i središte naših nada i snova.”

U novom traileru saznajemo da su Sovjeti prvi stigli na mjesec, a Amerikanci se igraju sustizanja. Glavne uloge u seriji tumače Joel Kinnaman (The Killing, “Suicide Squad”), Michael Dorman (Patriot), Wrenn Schmidt (The Looming TowerBoardwalk Empire), Shantel VanSanten (The Flash), Sarah Jones (Sons of Anarchy) i Jodi Balfour (The Crown).

Pročitaj još

For All Mankind stiže… ove jeseni. U nekom trenutku.

Komentari (1)
  • Treba mi nesto da popuni rupu nastalu nakon sto su se The Americans zavrsili. Voleo bih da to bude ovo…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861