Trailer: For All Mankind se vraća ovaj tjedan – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: For All Mankind se vraća ovaj tjedan

Trailer: For All Mankind se vraća ovaj tjedan

Prije nešto više od dva mjeseca Apple je poslao priopćenje za medije u kojem je potvrđeno da je Mooreova znanstveno-fantastična drama For All Mankind obnovljena za treću sezonu. Baš kao što je to bio slučaj i prije prve sezone — For All Mankind je zaradio narudžbu nove sezone prije premijere tek nadolazećih epizoda. Druga sezona drame o alternativnoj povijesti gdje su Sovjeti prvi sletjeli na Mjesec stiže na Apple TV+ u petak, 19. veljače te će također brojati deset epizoda koje će se emitirati na tjednoj bazi. Po svemu sudeći, treća sezona će svjetlo dana ugledati 2022. godine.

Prije nešto više od godinu dana bacili smo pogled na seriju i nismo baš bili oduševljeni viđenim, ali drugi dio sezone znatno je promijenio pristup priči i zapravo nas prilično iznenadio raznim zanimljivim rukavcima u koje je radnja odlutala.

Druga sezona će skočiti desetak godina u budućnost, u 1983. godinu na vrhunac Hladnog rata i u vrijeme Reaganove administracije. Traileri su preplavljeni “crvenom panikom” koji uz taktove Eurythmicsa najavljuju astronaute s automatskim oružjem. Ovdje smo za to.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861