Apple TV+: Ususret premijeri druge sezone, For All Mankind obnovljen i za treću – serijala.com
Trenutno čitaš
Apple TV+: Ususret premijeri druge sezone, For All Mankind obnovljen i za treću

Apple TV+: Ususret premijeri druge sezone, For All Mankind obnovljen i za treću

Kao što je bio slučaj i s prethodnom sezonom jedne od prvih Appleovih originalnih serija, For All Mankind je još jednom zaradio obnovu prije premijere novih epizoda. Druga sezona drame o alternativnoj povijesti gdje su Sovjeti prvi sletjeli na Mjesec stiže na streamer 19. veljače iduće godine te će također brojati deset epizoda koje će se emitirati na tjednoj bazi. Po svemu sudeći, treća sezona će svjetlo dana ugledati 2022. godine.

Prije nešto više od godinu dana bacili smo pogled na seriju i nismo baš bili oduševljeni viđenim. U For All Mankind, slijetanje Rusa na Mjesec prikazano je kao kataklizma nestvarnih posljedica koja nisu jasna nikome osim Amerikancima. Baš kao što se to dogodilo u stvarnosti — svijet nije plakao od tuge kad je Neil Armstrong napravio korak na Zemljinom prirodnom satelitu i zato je teško za povjerovati očaju, beznađu i ponoru koji je zadesio junake nove Appleove serije.

Druga sezona će skočiti desetak godina u budućnost, u 1983. godinu na vrhunac Hladnog rata i u vrijeme Reaganove administracije. Prvi teaseri su preplavljeni “crvenom panikom” te vam uz taktove Eurythmicsa najavljuju astronaute s automatskim oružjem što vam govori sve što trebate znati o ovoj SF-ičnoj drami.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861