Top 5 prvoaprilskih TV šala – serijala.com
Trenutno čitaš
Top 5 prvoaprilskih TV šala

Top 5 prvoaprilskih TV šala

Prvi april je dan kada sa nepovjerenjem slušamo svoju rodbinu ili prijatelje jer se iz svake njihove izjave može skrivati prvoaprilska šala. No očito je da nam prijetnje ne stižu samo od naših najbližih. Pažljivi budite  s informacijama sa televizije.

5. Screwy Squirrel

Na petom mjestu je Cartoon Network koji je 1997. godine od 6 ujutro do 6 navečer ponavljao crtić Happy-Go-Nutty sugerirajući da je lik Screwy Squirrel preuzeo mrežu. Ljuti roditelji zvali su mrežu i zahtijevali da se emitiraju ostali crtići jer su klinci počeli tražiti previše pažnje.

4. Terrance and Phillip

Četvrto mjesto zauzimaju autori South Parka koji su umjesto epizode u kojoj se trebao otkriti tko je otac Erica Cartmana, emitirali epizodu Terrancea and Phillipa. Zaprimili su nekoliko tisuća ljutih pisama, a cijela situacija je parodirana u 13. sezoni, epizodi “Eat, Pray, Queef”, koja je prva epizoda emitirana na prvi april nakon tog incidenta.

3. Žetva špageta

BBC je snimio švicarske farmere u žetvi špageta! Navodno je jako puno ljudi palo na ovu foru, tako da je BBC odgovorio svima onima koji su pitali kako da uzgoje vlastito špageti drvo – Stavite špagete u limenku pasirane rajčice i nadajte se najboljem!

2. TV u boji

1962. godine na švedskoj televiziji (koja je tada još uvijek bila crno-bijela) tehnički ekspert Kjell Stensson pokazao je kako pomoću najlonskih čarapa možete imati TV sliku u boji. Tisuće šveđana rasparalo je najlonske čarape da tek poslije shvatili da su pali na prvoaprilsku foru. U čast ove odlične fore stalno emitiranje u boji počelo je osam godina kasnije, 1970. godine na prvi april.

1. Leteći pingvini

Na prvom mjestu je ponovno odlični BBC koji se 2008. godine stvarno potrudio i napravio ovu odličnu reportažu o letećim pingvinima. Voditelj reportaže je bio Terry Jones (Monty Python) koji šeće Antarktikom i prati let pingvina do Amazone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861