The Flight Attendant (“Stjuardesa”) — od 26. studenog na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Flight Attendant (“Stjuardesa”) — od 26. studenog na HBO GO-u

The Flight Attendant (“Stjuardesa”) — od 26. studenog na HBO GO-u

Nova serija “Stjuardesa” (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, imat će premijeru 26. studenoga na HBO GO-u, kada prve tri epizode dolaze u ponudu. Serija će biti emitirana i na HBO kanalu od 14. prosinca u 20.00h.

Mračna triler-komedija temeljena na najprodavanijem romanu Chrisa Bohjalijana ima osam epizoda i govori o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) budi se u svojoj hotelskoj sobi u Dubaiju, mamurna od prethodne noći, i pronalazi mrtvo tijelo pokraj sebe. Bojeći se zvati policiju, ona nastavlja svoje jutro kao da se ništa nije dogodilo te se pridružuje ostalim kolegama i pilotima koji putuju u zračnu luku. Međutim, u New Yorku ju dočekuju agenti FBI-a koji ju ispituju o njezinu nedavnom presjedanju u Dubaiju. I dalje nesposobna rekonstruirati noć, počinje se pitati je li zapravo ona ubojica.

Pored Kaley Cuoco, u seriji glume i Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.T. Knight, Collin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews i Nolan Gerard Funk.

Producenti serije su Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & Yes i Norman Productions. Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender i Sarah Schechter su izvršni producenti. Susanna Fogel je redateljica i izvršna producentica prve dvije epizode.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861