Barry i The Flight Attendant se vraćaju u travnju, HBO predstavio teasere – serijala.com
Trenutno čitaš
Barry i The Flight Attendant se vraćaju u travnju, HBO predstavio teasere

Barry i The Flight Attendant se vraćaju u travnju, HBO predstavio teasere

Tri godine su prošle od finala druge sezone HBO-ove serije Barry i nitko ne očekuje da se sjećate što se uopće dogodilo. HBO je predstavio kratki teaser za novu sezonu koja dolazi u travnju, a iskreno se nadamo da će prije toga imati nekakav recap da se možemo prisjetiti događaja iz prve dvije sezone.

Crna komedija BARRY s Billom Haderom u glavnoj ulozi, prati depresivnog, jeftinog plaćenog ubojicu sa Srednjeg zapada (Hader, u naslovnoj ulozi) koji se zaljubi u glumu radeći na jednom poslu u L. A.-u. Barryjev menadžer, Fuches, iznajmi Barryja izrazito nasilnoj čečenskoj mafiji u Los Angelesu, predvođenoj Goranom Pazarom, te njegovoj desnoj ruci, NoHou Hanku. Barryjeva je meta ambiciozni glumac u ljubavnoj vezi s Pazarovom suprugom. Barry slijedi “metu” do glumačke škole u kojoj predaje omiljeni profesor / guru Gene Cousineau, a Barryja odmah privuče skupina studenata glume, osobito Sally. Barry želi započeti novi život u ovoj zajednici optimističnih ljudi željnih znanja, no njegova ga kriminalna prošlost neće pustiti da ode. Može li pronaći način da uravnoteži dva svijeta?

HBO

S druge strane istog kabela, HBO je pustio teaser za novu sezonu “Stjuardese” (The Flight Attendant) koja dolazi samo tri dana prije premijere Barryja.

Mračna triler-komedija temeljena na najprodavanijem romanu Chrisa Bohjalije o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) budi se u svojoj hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne noći, a pokraj nje leži mrtvo tijelo. Bojeći se zvati policiju, ona nastavlja svoje jutro kao da se ništa nije dogodilo pridružujući se ostalim stjuardesama i pilotima na putu u zračnu luku. U New Yorku je dočekuju agenti FBI-a koji je ispituju o njezinu nedavnom presjedanju u Bangkoku. I dalje nesposobna rekonstruirati noć, počinje se pitati bi li ona mogla biti ubojica.

Pročitaj još

HBO

Barry dolazi 24. travnja, a The Flight Attendant se vraća 21. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861