HBO kaže da bi se Succession u “normalnom svijetu” trebao vratiti na male ekrane krajem godine – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO kaže da bi se Succession u “normalnom svijetu” trebao vratiti na male ekrane krajem godine

HBO kaže da bi se Succession u “normalnom svijetu” trebao vratiti na male ekrane krajem godine

Šef HBO-ovog programa Casey Bloys je jučer u razgovoru s Deadlineom potvrdio da je započelo snimanje na novim sezonama Successiona i Barryja. Bloys nije htio potvrditi u kojem je stadiju produkcija na novim sezonama serije, ali činjenica jest da su obje serije bile pred početak snimanja u ožujku prošle godine kada je pandemija koronavirusa zatvorila cijeli svijet.

Bloys nije htio komentirati kada bi se serije trebale pojaviti na malim ekranima, ali pojasnio je da bi u “normalnom svijetu” treća sezona Successiona trebala ugledati svjetlo dana u četvrtom kvartalu ove godine. “To bi značilo da nas ne pogađaju nikakva kašnjenja s Covidom. Puno toga ovisit će o tome kako se cjepivo razvija i distribuira. Trenutno je to serija čija je treća sezona u produkciji, a nadam se da će tijekom godine biti jednostavnije zapravo ju i snimiti. Trenutno je teško predvidjeti.”, izjavio je Bloys. Jedno vrijeme je planirano snimiti veći dio nove sezone u Los Angelesu jer je New York bio u lošijoj situaciji, ali onda je Los Angeles pretekao New York po broju zaraženih od Covida.

Što se tiče Barryja — treća sezona se snima usporenim tempom kao i Succession, a Alec Berg i društvo su iskoristili karantenu da napišu i četvrtu sezonu. Ona još nije naručena, ali čini se da je samo stvar formalnosti. Pratimo situaciju i dalje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861