HBO: I May Destroy You i We Are Who We Are se neće vraćati s novim sezonama – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: I May Destroy You i We Are Who We Are se neće vraćati s novim sezonama

HBO: I May Destroy You i We Are Who We Are se neće vraćati s novim sezonama

Dvije HBO-ove serije koje smo smjestili među deset nama najdražih serija prošle godine, I May Destroy You i We Are Who We Are, neće se vraćati s novim sezonama na male ekrane potvrdio je to šef programa Home Box Officea Casey Bloys. Vijest nije iznenađujuća budući da su obje serije reklamirane kao limitirane serije, ali znalo se dogoditi da HBO svoje “limitirane” serije vraća u novim sezonama kao što je to bio slučaj s Big Little Lies, ali i prošlogodišnjim Perryjem Masonom.

Podsjetimo, za I May Destroy You Michaela Coel je napisala scenarij i tumači glavnu ulogu u neustrašivoj, iskrenoj i provokativnoj drami koja istražuje pitanje seksualnog pristanka u suvremenom životu. Smještena u London, gdje je zadovoljstvo samo aplikaciju daleko, priča prati Arabellu (Coel), bezbrižnu, samopouzdanu Londončanku s grupom sjajnih prijatelja, potencijalnim dečkom kojeg je upoznala na odmoru u Italiji i spisateljskom karijerom u nastajanju. Nakon što je seksualno napadnuta u noćnom klubu, njezin se život nepovratno mijenja i Arabella je prisiljena preispitati sve: karijeru, prijatelje, čak i obitelj. Dok se Arabella bori da se pomiri s onim što se dogodilo, ona započinje put samootkrivanja.

We Are Who We Are pak dolazi iz pera Luce Guadagnina (“Skrivena ljubav”) i donosi sirovo i iskreno istraživanje složenosti odrastanja i otkrivanja da istinska samospoznaja katkad zahtijeva hrabro sučeljavanje s društvenim normama. Osam epizoda prve (i jedine) sezone prate Frasera, zagonetnog četrnaestogodišnjaka koji je iščupan iz života u New Yorku kada njegova majka Sarah Wilson prihvati zapovjedničko mjesto ne baš uspješne vojne jedinice sa sjedištem u primorskom gradu Chioggia u Italiji. 

Obje serije dostupne su za streamanje na HBO GO-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861