Vidovnjak (“Shut Eye”) — Crnohumorna serija o vidovnjacima u LA-u na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Vidovnjak (“Shut Eye”) — Crnohumorna serija o vidovnjacima u LA-u na AXN Adriji

Vidovnjak (“Shut Eye”) — Crnohumorna serija o vidovnjacima u LA-u na AXN Adriji

Nova crnohumorna serija Vidovnjak (“Shut Eye”) stiže premijerno na AXN Adriju 17. veljače. Od autora Lesa Bohema i izvršnih producenata serijala Breaking Bad dolazi mračni pogled na svijet vidovnjaka u Los Angelesu i 2000 godina staru povijest vjerovanja i prijevara.

Charlie Haverford bivši je mađioničar i prevarant u čijem vlasništvu je niz “prodavaonica sudbine”, uz koje se bavi i  ugovaranjem građevinskih poslova za obitelj koja kontrolira taj posao u većem dijelu Los Angelesa. Kad udarac u glavu bijesnog dečka klijentice presiječe seansu hipnoze tijekom audicije za novog “vidovnjaka”, čovjek čiji se cijeli život temelji na prijevari počinje vidjeti i osjećati neke vrlo stvarne i temeljne istine. Charliejeva supruga. Linda je bolesna i umorna od njihova osrednjeg života i želi se odvojiti od Fonsa, samohranog oca koji upravlja vidovnjačkim carstvom obitelji Marks te kontrolira Haverfordovu budućnost.

Glavne uloge u “Vidovnjaku” tumače Jeffrey Donovan (poznat po rolama u “Fargu” i “Sicariu”) kao Charlie Haverford, KaDee Strickland (ponajviše poznata iz serije “Privatna praksa”) kao Linda Haverford te Angus Sampson kao Fonso Marks. Ritu, lukavu, zavodljivu i sadističku majku iz klana Marks, odlično je odigrala legendarna Isabella Rossellini. Prva sezona sadrži 10 epizoda, a premijerno će se moći pogledati od 17. veljače u tjednom terminu srijedom od 21:55.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861