We Are Who We Are (“Mi smo to što jesmo”) od 15. rujna na HBO GO-u i HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
We Are Who We Are (“Mi smo to što jesmo”) od 15. rujna na HBO GO-u i HBO-u

We Are Who We Are (“Mi smo to što jesmo”) od 15. rujna na HBO GO-u i HBO-u

Putem priopćenja za medije HBO je najavio svoju novu limitiranu seriju koja će biti dostupna od 15. rujna na HBO GO-u i HBO-u.

Redatelj nominiran za nagradu Oscar, Luca Guadagnino, prvi put na televiziju donosi svoj jedinstveni kinematografski stil u seriji od osam epizoda “Mi smo to što jesmo” (We Are Who We Are), koja će premijeru imati 15. rujna u 21.00h na HBO-u, a istog dana i na HBO GO-u.

Kroz priču o odrastanju dvoje američkih klinaca koji žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji, serija istražuje prijateljstvo, prvu ljubav, identitet i uranja publiku u sav zbrkani ushit i tjeskobu bivanja tinejdžerom. Ovo je priča koja se može dogoditi bilo gdje u svijetu, ali u ovom se slučaju događa u ovom malom komadiću Amerike u Italiji.

U seriji glume Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Scott Mescudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier i Sebastiano Pigazzi.

Jack Dylan Grazer glumi sramežljivog i povučenog četrnaestogodišnjaka Frasera, koji se seli iz New Yorka u vojnu bazu u Veneto s majkama Sarah (Chloë Sevigny) i Maggie (Alice Braga), koje su obje u američkoj vojsci. Jordan Kristine Seamón glumi naizgled hrabru i samouvjerenu Caitlin, koja živi u vojnoj bazi sa svojom obitelji već nekoliko godina i govori talijanski. U usporedbi sa starijim bratom (Spence Moore II), Caitlin ima prisniji odnos s ocem Richardom (Scott Mescudi), ali nema dobru komunikaciju s majkom Jenny (Faith Alabi).

Serija je nastala kao koprodukcija HBO-a i Sky-a, a tvorac, izvršni producent, scenarist i redatelj je Luca Guadagnino. Među izvršnim producentima su i Lorenzo Mieli, Mario Gianani, Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway i Francesco Melzi d’Eril. Paolo Giordano i Francesca Manieri su također scenaristi uz Guadagnina.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861