Nakon više od 17 godina i 7 sezona Adult Swim je otkazao The Venture Bros – serijala.com
Trenutno čitaš
Nakon više od 17 godina i 7 sezona Adult Swim je otkazao The Venture Bros

Nakon više od 17 godina i 7 sezona Adult Swim je otkazao The Venture Bros

Kraj jedne ere. Drugačije je nemoguće opisati najdugovječniju seriju na Adult Swimu. Desetljeće prije nego su svi popizdili za Rickom i Mortyjem Adult Swim je već imao najbolju animiranu seriju na televiziji koja je nakon više od 17 (sedamnaest!) godina i 7 sezona konačno završila svoje putovanje televizijskim valovima.

Naravno, sedma sezona nije završetak kakav su autori serije Jackson Publick i Doc Hammer zamišljali, ali sada smo tu gdje jesmo. Publick je na Twitteru potvrdio da je bio u postupku pisanja scenarija za osmu sezonu, ali da je serija tehnički otkazana još prije nekoliko mjeseci. Adult Swim je javio obožavateljima da traže način kako nastaviti priču što je prilično neobično obzirom da su upravo i službeno spustili sjekiru na vrat ovog projekta.

Prije 11 godina napisali smo sljedeće rečenice:

Publick i Hammer su stvorili seriju s dubinom, širinom, visinom, smradom i okusom, stvorili su živo biće koje se razvija, dostojno vaših suza, vaših izljeva smijeha i izraza gađenja. Možete očekivati zabavu epskih proporcija i priču koja se ne bi stidjela najvećih filmskih platna. To sve dobiveno je uz znatno manje resurse i preneseno gledateljima bez marketinga. Upravo tu leži i najveći strah jer malo ljudi zna za postojanje ovakvog bisera i većina će ga otkriti prekasno. Emitiranje na Adult Swimu ne garantira vječnost, a u prilog produkcijskom kaosu govori i da je Venture Bros. počeo s emitiranjem 2003. godine, a sada se emitira četvrta sezona.

Recenzija: The Venture Bros.

Vječnost je u ovom slučaju trajala 17 godina, ipak premalo. I zadnji put:

Go. Team. Venture.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861