Trailer: The Venture Bros. se vraćaju 31. siječnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Venture Bros. se vraćaju 31. siječnja

Trailer: The Venture Bros. se vraćaju 31. siječnja

I dok me kolege pokušavaju uvjeriti da je Rick & Morty najbolja animirana serija na televiziji, ja im bezuspješno prodajem najbolju animiranu seriju na televiziji, The Venture Bros. Pilot epizoda emitirana je 16. veljače 2003. godine, prije skoro punih 13 godina.

Jackon Publick i Doc Hammer, tvorci serije, rade jako, jako, jaaaako sporo. Šesta sezona imat će svoju premijeru u nedjelju, 31. siječnja, a u intervjuu za CBR osvrnuli su se na nedavnu smrt svog velikog heroja, Davida Bowieja. Intervju je kratak i emotivan, a da je Bowie bio velika inspiracija poznato je svim gledateljima obzirom da je bio lik u seriji.

3 komentara
  • Kažu prve kritike da su novi X-Filesi dosta loši. Iako nisam gledao seriju nikad prije, vjerujem da će ovo razočarati velik broj fanova, s tim da je serija imala dosta velik buzz zadnjih mjeseci.

    • vidjeli smo trailer, znamo da će bit sranje prije nego je emitirana ali je jako teško napravit ogromnije razočaranje od zadnje dvije sezone

  • da, rade sporo jer se previše trude oko epizoda, možda je to malo nepotrebno jer je to ipak adult swim; oni i boondocksi mi se nikako nisu uklapali u taj stil, više mi vuče na neku nbc seriju ali svejedno, dobar je show;
    šteta što su eric andrea ugasili, a ćuo sam glasine da se tim & eric vračaju sa nečim novim

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861