Novaci The Flight Attendant i The Wilds će se vratiti u drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Novaci The Flight Attendant i The Wilds će se vratiti u drugoj sezoni

Novaci The Flight Attendant i The Wilds će se vratiti u drugoj sezoni

Amazon Prime Video i HBO Max su u prethodnih mjesec dana emitirali cijelu prvu sezonu svojih dviju novih drama The Wilds te The Flight Attendant, te se vrlo brzo opredijelili za narudžbu novih nastavaka.

Sredinom studenog stigla je The Flight Attendant, prvi ozbiljniji projekt Kaley Cuoco nakon The Big Bang Theory. Kaotična Cuoco je stjuardesa Cassie Bowden čiji se život okreće za 180 stupnjeva u samo jednoj noći kad se u Bangkoku probudi pored mrtvog tijela muškarca s kojim je provela noć. Serija je pokazala da ima potencijala te nam je u osam epizoda dostavila nimalo dosadnu ni monotonu prvu sezonu blago prožetu crnim humorom. HBO Max naručio je drugu sezonu samo dan nakon finala prve koje je blago utabalo put kojim bi se nove epizode mogle kretati. The Flight Attendant nije jedna od najboljih serija godine, ali je svakako jedna od zabavnijih, ili bolje rečeno kaotično zaraznih novih serija.

https://twitter.com/FlightAttendant/status/1340002768011051009

The Wilds je Amazonova drama čijih je deset epizoda postalo u cijelosti dostupno 11. prosinca. Radnja prati grupu mladih djevojaka čiji se avion sruši na napuštenom otoku. Kritike su dobre, a najviše se hvale glumački performansi i kvalitetno odrađeni adolescentski problemi, iako se isprva čini da serija zaista forsira ideju o tinejdžerskom Lostu. The Wilds predvode Sophia Taylor Ali (Grey’s Anatomy), Shannon Berry (Hunters), Reign Edwards (Snowfall) i mnoge druge.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861