Velika imena rade pilote za iduću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Velika imena rade pilote za iduću sezonu

Velika imena rade pilote za iduću sezonu

Na sredini smo televizijske sezone, mreže naveliko razmatraju pilote novih serija, a proteklog je tjedna stizalo dosta novosti o projektima poznatih producenata. Među njima su Rob Thomas, Tim Kring i Ron Moore, te novi Charlievi Anđeli, spinoff Bonesa… Napominjemo da narudžba pilota ne znači da će serija zaživjeti; mreže naručuju i snimaju velik broj pilot epizoda te nakon toga eventualno naručuju dodatne epizode, ukoliko vide potencijal u pilotu.

Pilot Charlijevih Anđela službeno je dobio zeleno svjetlo ABC-a. Radi se o rebootu serije sa kraja osamdesetih, koja je prije 10 godina bio remakeana za filmsko platno (Diaz, Liu, Barrymore). Radnja će biti smještena u Miami, pa očekujemo puno scena u bikinijima i slična veselja. Poznat je već i prvi ‘anđeo’, bit će to Annie Ilonzeh poznata po tome da dobro izgleda. Šalu na stranu, cura nema bitnijih spomena vrijednih ostvarenja u životopisu. (EW.com)

Annie Ilonzeh
Annie Ilonzeh

Fox je naručio pilot nove single-cam komedije Roba Thomasa, poznatog kao autora nama dragih serija Veronice Mars i Party Downa. Serija se zasad zove Little in Common, a radi se o obiteljima koje se znaju preko njihove djece koja se zajedno bave sportom. Još ako Kristen Bell bude imala barem gostujuću ulogu… (EW.com)

Već se duže vrijeme kuha i spinoff Bonesa, a sada je poznata i prva uloga – Michael Clarke Duncan (Zelena milja) imat će sporednu ulogu kao partner centralnog lika, bivšeg policajca koji, kaže opis, može pronaći bilo što. Odlična vještina kad u pola 7 ujutro ne znate gdje su vam ključevi od auta. Kao i serija, spinoff je baziran na pisanom predlošku, dvjema knjigama Richarda Greenera. Likovi će biti uvedeni krajem sezone, u 19. epizodi Bonesa. (TVLine.com)

Kreator Heroesa, Tim Kring, čovjek koji je uspio napraviti sjajnu seriju i onda je rastaviti na sastavne djelove i upropastiti – prodao je pilot Foxu. Pilot govori o čovjeku koji otkriva da njegov autistični i nijemi sin može predvidjeti budućnost. (EW.com)

NBC je naručio pilot Rona Moorea, autora nove Battlestar Galactice. “Harry Potter za odrasle,” veli opis. Radi se o policijskoj drami smještenoj u fikcionalnom gradu, u svijetu kojem vlada magija umjesto znanosti. (EW.com)

AMC kuha novu seriju. Što nas po defaultu intrigira. Man with the Golden Ears trebala bi biti drama o nekada poznatom glazbenom producentu koji u potrazi za novom zvijezdom nastoji spriječiti potonuće njegovog imena u zaborav. Scott Rosenberg, autor američkog remakea britanskog Life on Marsa, ali i autor groznog Happy Towna… (EW.com)

7 komentara
 • Charlievi Anđeli mogu bit ok, ali ne nadam se previše, standard procedural sa zgodnim curama.
  ron moore, njegov projekt nosi naziv 17th Precinct, a ni to mi se ne čini baš originalno već je bio dresden files sa sličnom tematikom, no vidjet ćemo, to ide na NBC koji ima dosta promašaja posljednjih godina, tako da se svašta od ovoga može očekivati…
  tim kringov projekt se zove touch, i može biti dobar ali ovisi hoće li biti procedural ili će ipak biti ubačeno štogod mitologije.
  fox će dobro trebati posložiti raspored za sljedeću sezonu, već imaju locke and key i terra novu naručene, a kreće im i x factor…
  ima tu još jako zanimljivih serija u igri, ali je štos što ih je još dosta script fazi, nisu još svi ponaručivali pilote.
  no meni je glavno da J.J se opametio, tako da već ima 4 projekta u igri: alcatraz je gotovo siguran a i cast se popunio, za cbs ide person of interest koju radi sa nolanom koja je script trenutno, put pilot za NBC sa emersonom i quinnom, i pulp za kojeg se još nitko nije izborio

 • Sjajno. Uz Dinastiju vjerovatno najretardiranija serija iz 80-ih, a koja je doživjela vjerovatno najretardiraniji izlazak na filmsko platno (Charlie’s Angels sa debilkom Cameron Cruz i još onom imbecilkom iz E.T.-a Barrymore) u konkurenciji sa izlaskom na filmsko platno 4 najretardiranije glupače u poznatom dijelu Svemira (one 4 kretenke iz Sex & The City, izlazak 1 i izlazak 2).

  S obzirom na inteligenciju prosječnih debila u svijetu u segmentu 11-61 očekujem potvrđivanje serije za barem 10 slijedećih sezona.

  Ma ajte svi u krasan quratz.

 • odd jobs zasad ima etiketu put pilot, što znači ako ne dobije pickup za seriju nbc će morati platiti neke penale, ovisno kako stoji u ugovoru.
  ukupno gledajući, nije još puno pilota naručeno.
  i da ipak bi bilo previše da se svi projekti izlistaju, malo ih je puno :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861