Ukratko: William Shatner, Danny Glover, Morena Baccarin – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: William Shatner, Danny Glover, Morena Baccarin

Ukratko: William Shatner, Danny Glover, Morena Baccarin

Nekoliko poznatih glumaca pronašlo je nove televizijske gaže, nakon što su im serije otkazane u netom završenoj sezoni:

William Shatner, koji je posao izgubio nakon što je $#*! My Dad Says otkazan, gostovat će u novoj sezoni veteranske serije USA Networka, Psych. Premijera nove sezone vjerojatno će biti najesen. (THR.com)

Morena Baccarin, konačno oslobođena robije ABC-jevog V-a, dobila je jednu od glavnih uloga u nadolazećem Showtimeovom akcijskom trileru Homeland. Seriju potpisuju bivši izvršni producenti žanrovski slične serije 24, no očekujemo da će Homeland biti nešto prizemljeniji. Više o seriji, uključujući trailer, u jednom od naših prethodnih članaka. (deadline.com)

Bivše smrtonosno oružje, Danny Glover, pridružuje se još jednom akcijskom junaku, Kieferu Sutherlandu, u Foxovoj fantastičnoj drami Touch. Produkcija pilota tek bi trebala krenuti ovaj mjesec, a Fox je seriju najavio u svom predstavljanju jesenskog rasporeda – iako TVLine.com piše da je serija tek “sigurna za narudžbu u polusezoni.” Pridružit će mu se i bivša zvijezda Undercoversa, Gugu Mbatha-Raw, a seriju potpisuje autor Heroesa, Tim Kring. (tvline.com)

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861