Prvi pogled na Homeland – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na Homeland

Prvi pogled na Homeland

Showtime ima dobre originalne serije, koje vremenom su izgubile žar koje su imale na početku prikazivanja. Zato će nam sljedeće sezone ponuditi jednu novu dramu koja bi mogla unijeti malo svježine u postojeću ponudu, koja je već osvježena vrlo dobrim Shamelessom i Borgiasom.

Homeland, o čijem smo naručivanju već pisali, je serija koja se bazira na izraelskoj uspješnici Prisoners of War. Radnja se vrti oko agantice Carrie Anderson (Claire Danes) koja postaje sumnjičava da je akcija spašavanja vojnika Scott Brodya (Damian Lewis) nakon devet godina, samo paravan kojim Al Qaeda planira proširiti svoje ćelije na američkom tlu. U ostalim ulogama pojavljuje se Mandy Patinkin (Dead Like Me) koji će glumiti Saula, koji je ujedno šef i mentor agentici Anderson. Autor serije je Howard Gordon koji je radio na seriji 24.

Cijela serija odiše atmosferom koju je imala serija 24, no budući da se emitira na Showtimeu, nadamo se da će u dramskom smislu ipak biti bar malo kvalitetnija od 24. Prva sezona će imati 12 epizoda, a trebala bi se početi prikazivati na jesen. U nastavku vam donosimo prvi sneak-peek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KyFmS3wRPCQ[/youtube]
2 komentara
  • Cijela serija odiše atmosferom koju je imala serija 24, no budući da se emitira na Showtimeu, nadamo se da će u dramskom smislu ipak biti bar malo kvalitetnija od 24.

    Kaj je s glavom ljudi ?!?!

    • 24 je odlična napeta akcijska serija, jedna od najboljih svoje vrste, tu nema apsolutno nikakve dileme, ali u kasnijim sezonama osjeti se nekakav nedostatak, bar u dramskom smislu, iako ima vrhunskih zapleta, događaja, akcije. zato je napisano da se nadamo da će u dramskom smislu biti kvalitetnija od 24 (bar onog dijela u kasnijim sezonama). a budući da ide na showtimeu sigurno je da će se oni tamo malo više bazirati na dramu, nego na čistu akciju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861