Ukratko: Housewives, Melissa & Joey, White Collar – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Housewives, Melissa & Joey, White Collar

Ukratko: Housewives, Melissa & Joey, White Collar

Skraćene sezone, približavanje kraja, emitiranje repriza, animirane verzije reality showova, obnove za novu sezonu – evo najvažnijih vijesti iz svijeta televizije:

  • Sitcom Melissa & Joey obnovljen je za drugu sezonu. ABC Family dao je zeleno svjetlo nakon što je sitcom prošli tjedan počeo s emitiranjem drugog dijela prve sezone, koja se sastoji od trideset epizoda. Emitira se zajedno s novopridošlicom State of Georgia, o kojoj zasad nema nikakvih vijesti, kao ni o dramskoj seriji Make it or Break it, čiji su fanovi već duže vrijeme na iglama.
  • Nakon što je ABC Family besramno prekinuo reprizno emitiranje Friday Night Lightsa prošle jeseni (inteligentna dramska serija očito se nije poklapala s njihovim originalnim serijama iznimne kvalitete), stigla je vijest kako je ESPN Classic odlučio emitirati seriju u cijelosti. Iako je finale pete i posljednje sezone emitirano na DirecTV-u prije nekoliko mjeseci, većina Amerikanaca sa serijom će se oprostiti ovoga petka na NBC-u.
  • Love Bites, serija koja je čekala gotovo godinu dana da dospije na male ekrane, neće imati ni sve emitirane epizode. NBC je odlučio osmu epizodu serije, koja će se emitirati 21. srpnja, učiniti finalom, što ostavlja jednu epizodu koja neće ugledati svjetlo dana. Gledanost serije toliko je niska da NBC redovito završava zadnji u 22h četvrtkom. U glavnim su ulogama Becki Newton, Greg Grunberg i Constance Zimmer.
  • Bliži li se kraj Desperate Housewivesicama? Iako su autor serije Marc Cherry i izvršni producent Bob Daily pod ugovorom za nadolazeću, osmu sezonu, ali i za potencijalnu devetu, postoji mogućnost da će stanovnici Wisterie Lane ove sezone posljednji put krasiti male ekrane, piše TVGuide.com. Nagađa se kako bi odluka mogla biti donešena do 7. kolovoza, kada ABC treba održati svoju prezentaciju na ovogodišnjoj turneji udruge televizijskih kritičara. Autori serije navodno žele napraviti spektakularan kraj, a uzme li se u obzir i drastičan pad gledanosti unazad nekoliko sezona, kao i problemi s ugovorima glavnih glumica, nije ni čudo što se razmišlja o kraju. No, ipak, ABC možda neće tako lako htjeti odustati od serije, barem dok ne vide hoće li neka od njihovih novih serija iskočiti kao hit. Jer, ukoliko budu bili loše sreće, kao i unazad nekoliko godina, neće se tako lako htjeti riješiti važnog igrača kao što su Housewivesice.
  • Dylan Baker gostovat će u drugoj polovici treće sezone White Collara, prenosi TVLine.com. Popularna USA-ova serija imat će razlomljenu treću sezonu, te će se drugi dio, u kojem će gostovati Baker, emitirati početkom 2012. Baker je također regularni dio postave Damagesa ove sezone, čije emitiranje počinje ove srijede, dok će se pojaviti i u NBC-evoj nadolazećoj dramskoj seriji Smash. Nedavno je gostovao u još jednoj seriji s USA-a, Burn Noticeu.
  • FOX-ov dugogodišnji reality hit, Cops, mogao bi dobiti svoju animiranu verziju. TVGuide.com prenosi kako 20th Century Fox trenutno prima ponude od kabelskih mreža za seriju, pod nazivom Cops Uncuffed!, koja će se temeljiti na stvarnim događajima, a predstavljena je kao spoj Copsa, Family Guya i Officea. Animatori serije stoje iza Allena Gregorya, koji ove jeseni kreće s emitiranjem na FOX-u.
4 komentara
  • Zašto? Već imaju zamjenu – Good Christian Belles. Osim toga, Kućanice su već pale na jedva 10 milijuna gledatelja i istrošile su se do kraja. Nemam ništa protiv ako ovo bude zadnja sezona.

  • a otkud da znamo da će taj Good Christian Belles biti išta dobro, neznam koliko god kvaliteta slabija bila i dalje su odlične, nisam još za to spreman ja sam očekivao ipak 9 sezona.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861