Ukratko: Web Therapy, Castle, D. Milch, E. Murphy, U. Thurman, Alcatraz, Finder – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Web Therapy, Castle, D. Milch, E. Murphy, U. Thurman, Alcatraz, Finder

Ukratko: Web Therapy, Castle, D. Milch, E. Murphy, U. Thurman, Alcatraz, Finder

Kratki rezime aktualnih vijesti koje nismo obradili u zasebnim člancima.

  • Showtime je naručio drugu sezonu komedije Lise Kudrow (Prijatelji), Web Therapy, adaptirane istoimene web-serije, iste autorice. Druga seozna imat će 10 polusatnih epizoda. (Deadline)
  • ABC je naručio dodatnu epizodu krim-procedurala Castle, u kojem glavne uloge imaju Nathan Fillion i Stana Katić. Broj epizoda penje se na 23 za aktualnu četvrtu sezonu. (THR)
  • S druge strane, ista mreža s rasporeda je povukla sitcom Man Up!, i to nakon osam emitiranih epizoda. Serija je već ranije bila praktički otkazna, pošto je ABC nije uvrstio na zimski raspored, niti naručio dodatne epizode. Nije poznato kad će se emitirati preostalih pet epizoda. (Deadline)
  • HBO nastavlja suradnju s Davidom Milchem (NYPD Blue, Deadwood, Luck), sklopivši ugovor o adaptaciji djela američkog nobelovca, Williama Faulknera. Zasad nije poznato o kojim se djelima radi, niti o formatu, no opcije su tv filmovi, mini-serije i klasične serije. Naravno. (AVClub)
  • Nakon što je odustao od vođenja Oskara iduće godine, Eddie Murphy udružuje snage s Spikeom Leejem i HBO-om. Murphy će u biografskom filmu glumiti bivšeg gradonačelnika Washingtona, Mariona Barryja, koji je bio na čelu glavnog grada SAD-a kroz tri mandata od 1979. do 1991. te u četvrtom od 1995. do 1999. godine. Između toga odslužio je šestomjesečnu zatvorsku kaznu zbog posjedovanja i konzumacije kokaina. (THR)
  • Uma Thurman, Oskarom nominirana glumica za ulogu u Paklenom šundu, angažirana je za gostovanje u pet epizoda mjuzikl-drame Smash, u koju NBC polaže velike nade u zimskoj sezoni. Premijera serije očekuje se 6. veljače. (HitFix)
  • “Hurleyja” u odijelu, te ostalu glumačku postavu Alcatraza možete pogledati na press-fotografijama koje je objavio Fox. (TVAddict)
  • Lifetime je otkazao proceduralnu dramu Against the Wall, a naručio dodatnih 10 epizoda za šestu sezonu drame Army Wives. (THR)
  • AMC je otkupio prava za emitiranje CSI: Miamija, čime po prvi puta kreću u syndication vode, poslovni model koji donosi dobru lovu drugim kabelskim mrežama poput FX-a. (THR)
  • I za kraj, promotivni poster za nadolazeći spin-off Bonesa, The Finder, koji kreće 12. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861