Top Gear u Zagrebu početkom srpnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Top Gear u Zagrebu početkom srpnja

Top Gear u Zagrebu početkom srpnja

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May i Stig dolaze u Zagreb povodom Top Gear Live showa! Automobilistički show koji dijeli ime i voditelje sa popularnom britanskom auto-moto emisijom održat će se u zagrebačkoj Areni.

Kažu organizatori, “Top Gear Live nudi spektakularni automobilistički show s nevjerojatnim vratolomijama i automobilima koji će se zabijati, razbijati i goriti, a sve je začinjeno poznatim britanskim humorom Top Geara.”

Trojac voditelja će voditi program, a 3. svibnja biti će održana dva nastupa — od 18 te 21.30 sati. Ulaznice će u prodaju s početkom od ponedjeljka, 14. travnja, a ukoliko ste ostavili svoju mail adresu na www.topgearlive.com.hr, vjerojatno ste već dobili link kojim možete iskoristiti pravo prvokupa od petka, 11. travnja. Cijene se kreću od 240 do 950 kuna.

Do danas je Top Gear show održan ispred više od 1.8. milijuna fanova diljem svijeta, a da bi se show održao, svake godine potrebno je 135 šlepera, 3 broda, 1 transportni avion, 94 automobila te više od 150 pari guma.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861