Tjedan 14.06. – 20.06. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 14.06. – 20.06.

Tjedan 14.06. – 20.06.

Kreću The Phantom, The Gates i Scoundrels, a završavaju Tudori.

Ponedjeljak, 14.06.

U drugoj epizodi nove serije Persons Unknown, “The Edge”, Moira uklanja neobične predmete u tijelu svake osobe dok McNair i Joe istražuju nevidljivu ogradu.

Dvanaesta epizoda Lie to Me prisjeća se terapijskih seansi koje su spojile Lightmana i Fostericu, a u novoj epizodi The Good Guys zaplet počinje najobičnijim automatom za čokoladice koji odvede do ubojstva i prostitucijskog lanca.

Osim ovih serija nove epizode emitiraju i Dan for Mayor, Hiccups i The Secret Life of the American Teenager.

Utorak, 15.06.

Utorkom od prošlog tjedna dominira tinejdž drama Pretty Little Liars, a cure i dalje nastoje utvrditi tko im šalje SMS poruke, pritom se prisjećavši “problema sa Jennom”.

Nove epizode Law & Order: CI, The City i The Hills.

Srijeda, 16.06.

Happy Town već emitira svoj šesti nastavak, “Questions and Antlers”, a osim njega nove epizode prikazuju i Aaron Stone, In Plain Sight te House of Payne.

Četvrtak, 17.06.

Ovaj četvrtak završava druga sezona Better Off Teda sa svojom dvanaestom i trinaestom epizodom. Također se emitiraju i Burn Notice te Royal Pains.

Petak, 18.06.

Deveta epizoda Gravityja i Party Downa te nova epizoda Miami Medicala.

Subota, 19.06.

Doctor Who se bliži velikom finalu pete sezone pa ovaj tjedan gledamo pretposljednju epizodu, “The Pandorica Opens”.

Nedjelja, 20.06.

Nedjelja donosi nove serije. Debitira SyFyjeva nova četverosatna mini-serija The Phantom, a koja će ujedno poslužiti kao pilot epizoda za potencijalnu buduću seriju. Ryan Carnes u glavnoj ulozi utjelovljuje posvojenog Kita koji saznaje da je sin 21. po redu Fantoma, te se pridružuje ekipi ostalih Fantoma i uvježbava borilačke vještine.

U novoj seriji The Gates na ABC-ju riječ je o zatvorenoj i ograđenoj zajednici u koju se doseli čikaški policajac. Po njegovom dolasku on shvaća da ovdje među uobičajenim stanovnicima žive i vampirske krvopije.

Nova humoristična drama Scoundrels sa ABC-ja kreće sa svojom pilot epizodom i predstavlja srednjovječnu majku četvoro djece. Nakon što joj muž završi na više godina u zatvoru, ona odlučuje svoj život i obitelj dovesti u red. Serija je temeljena na novozelandskom Outrageous Fortuneu.

The Tudors prikazuje finale čitave serije u kojem se opraštamo od engleskog kralja Henryja VIII i njegovih ljubavnih avantura sa šest žena.

S novom, drugom sezonom kreće Leverage na TNT-u, pa u prvoj epizodi Nate spašava život nevinog stanara srušivši organizaciju koruptiranog zatvora.

Nova epizoda True Blooda predstavlja vampirskog kralja Mississippija dok se Eric prisjeća prošlosti, a Tara se sprijatelji sa vampirom. Također se prikazuju i epizode Army Wivesa, Drop Dead Dive, Sonny with a Chancea, Sons of Tucsona, Til Deatha i Tremea.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861