Sho objavio planove za proljeće/ljeto – serijala.com
Trenutno čitaš
Sho objavio planove za proljeće/ljeto

Sho objavio planove za proljeće/ljeto

Kabelski program Showtime, koji je ove godine već uspješno lansirao dvije nove serije – Shameless i Episodes, objavio je datume emitiranja svojih serija za proljeće i ljeto.

Već je otprije poznato kako 3. sezone United States of Tare i Nurse Jackie kreću s emitiranjem u ponedjeljak, 28. ožujka, a da je dvosatna premijera The Borgiasa predviđena za nedjelju, 3. travnja.

Sada s mreže stiže vijest kako veteranska dramedija Weeds, zajedno s drugom sezonom The Big C, počinje s emitiranjem u ponedjeljak, 27. lipnja. Također, 5. lipnja počinje i druga sezona realitya The Real L Word, a Showtime sprema i novi reality show pod nazivom Gigolos – premijera je u četvrtak, 7. travnja.

Na mreži će se preko ljeta naći i nova humoristična serija – riječ je o Web Therapy, producentice Lise Kudrow, koja ujedno ima i glavnu ulogu psihijatra koji vodi razgovore s pacijentima preko web-cama. U gostujućim će se ulogama pojaviti Jane Lynch, Courteney Cox i Rashida Jones, a premijera serije predviđena je za četvrtak, 19. srpnja.

U rujnu nas očekuje 6. sezona Dextera, a upravo obnovljene novopridošlice, Shameless i Episodes bi se zajedno s petom sezonom Californicationa trebali naći na malim ekranima početkom 2012.

3 komentara
  • David bi bio odličan u Officeu, a Jen iako joj neko vrijeme neide s filomovima, čini se pogodila sa Just go with it, hit u kinodvoranama, tako da ne vjerujem da ćemo ju vidit na TV neko vrijeme.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861