Odobren spin-off The Closera – serijala.com
Trenutno čitaš
Odobren spin-off The Closera

Odobren spin-off The Closera

Uz CW, jučer su upfront prezentaciju imale dvije kabelske mreže u vlasništvu Teda Turnera, odnosno Time Warnera; TNT i TBS. Što je za stepenicu irelevantnija vijest od CW-ovog rasporeda, ali pokrijmo i to.

TNT, programom grozno sličan CBS-u (i USA Networku), dao je zeleno svjetlo za spin-off The Closera, nazvan Major Crimes, sa Mary McDonnell (Laura Roslin, Battlestar Galactica) u glavnoj ulozi, koja nastavlja svoj lik iz matične serije. Serija je dobila 10-epizodnu narudžbu, sa još uvijek nepoznatim datumom početka emitiranja, a mreža obećava da će “postati sljedeća velika kriminalistička drama.” The Closer sedmom sezonom završava iduće godine; 15 epizoda emitirat će se ove, još šest u ljeto iduće godine.

TNT uglavnom ima irelevantne serije (no hej, tko voli nek’ izvoli), ali i vrlo nam dragi Men of a Certain Age, seriju netipičnu za njihovu mrežu, vjerojatno zato što je izvorno bila namijenjena za HBO. Idućeg mjeseca kreće ljetni SF Stevena Spielberga, Falling Skies,  a sa mreže su usput najavli da razvijaju još hrpetinu policijskih procedurala, te nas podsjetili na tužnu činjenicu da je Rizzoli & Isles najgledanija kabelska serija. Doduše, u ukupnoj demografiji.

TBS je naručio jednosatnu komediju naziva The Wedding Band; u glavnim su ulogama Brian Austin Green, Melora Hardin i Harold Perrineau (aka “WAAAAAAALT MY BOOOOY” iz Losta). Usto, Conan O’Brien će svoj show voditi na turneju van matičnog Los Angelesa. U tjednu od 31. listopada do 3. studenog proslavit će prvu godišnjicu svog showa na kazališnoj pozornici u New Yorku, a iduće godine posjetit će Chicago.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861