Objavljen datum premijera za The Borgias, The Big C i Nurse Jackie – serijala.com
Trenutno čitaš
Objavljen datum premijera za The Borgias, The Big C i Nurse Jackie

Objavljen datum premijera za The Borgias, The Big C i Nurse Jackie

Showtime je objavio datume premijera za proljetne serije – The Borgias, The Big C i Nurse Jackie. Sve tri serije kreću s emitiranjem u nedjelju, 8. travnja.

Zanimljivo je da su dramedije, Big C i Jackie, smještene u raniji slot, u 21h, dok je The Borgias pomaknut na 22h. Krivac za ovu promjenu najvjerojatnije je Game of Thrones, jer Showtime ne želi da se Borgije emitiraju direktno nasuprot HBO-ovog diva. Govoreći o budućnosti serije, izvršni producent James Flynn rekao je da planira četiri sezone.

Čelnik mreže, David Nevins, na TCA je turneji podijelio i nekolicinu informacija o drugim serijama s mreže. Druga sezona Episodesa bit će emitirana tek na ljeto, jer mreža planira veliku promotivnu kampanju za seriju. Druga sezona sastojat će se od devet epizoda.

Episodes bi se trebao emitirati paralelno s osmom sezonom Weedsa, koja će najvjerojatnije biti i posljednja, iako Nevins tvrdi da to još nije odlučeno.

Pročitaj još

Nevins je stao u obranu Dextera, točnije poluincestuoznu vezu između Dextera i Debre: “Svjestan sam da postoji određeni tabu unatoč činjenici što nisu genetski povezani, ali to je nešto što se razvija već nekoliko godina.” Izjavio je i da će nadolazeće dvije sezone vrlo vjerojatno biti i posljednje.

Od preostalih serija na mreži, dokumentarna serija The Franchise će se vratiti ukoliko mreža uspije sklopiti ugovor s novom bejzbolskom ekipom. Za ljeto je predviđen i dokumentarni serijal Olivera Stonea, Secret History of America, dok odluke o budućnosti serija Gigolos, The Green Room With Paul Provenza i Dave’s Old Porn još nisu donešene.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861