Koju biste seriju obnovili da možete? – serijala.com
Trenutno čitaš
Koju biste seriju obnovili da možete?

Koju biste seriju obnovili da možete?

Nedavno smo pisali o serijama čiji je status neizvjestan i proanalizirali njihove šanse za dobivanje nove sezone. Unutar mjesec dana trebali bismo saznati koje će serije na američkim mrežama (bez onih na kabelskim mežama) dobiti novu sezonu, a koje će biti otkazane.

Između onih čija je sudbina neizvjesna, koju biste seriju obnovili, kad bi se nekim čudom pitalo gledatelje, dakle vas? Dobro, ne doslovce vas, ionako ih ne gledate na matičnim mrežama… Od hrpice nesigurnih, nimalo objektivno i racionalno, izabrali smo 10 kandidata, a završni odabir je vaš. Ako neka serija fali na popisu, razloga su dva – ili će sigurno biti otkazana / obnovljena, ili nam nije atraktivna.

Vrijeme je otkazivanja, što biste spasili da imate tu mogućnost?

Loading ... Loading ...
14 komentara
 • Uglavnom… Moj izbor – Better Off Ted. Koji sasvim sigurno nece dobiti novu sezonu, ali mi je vrlo simpaticna serija i zbilja je steta sto je toliko zapostavljen.
  Chucka, LTM i Human Target ne gledam, indiferentan sam. Flashforward, V i Heroesi su smece, neka ih otkazu. Za OTH je vec krajnje vrijeme da ode. Ostaje jos Parenthood, koji mi je vrlo drag i vjerujem da će dobiti novu sezonu, te Life Unexpected ciji sam pilot gledao i nije los, dapace.

 • Chuck.

  Drugi izbor mi je bio BOT.

  Parenthood će ionako 99% biti obnovljen, tako da sam njega maknuo :)

 • One tree hill i to samo iz jednog razloga a to je jer tih 40 minuta svaki tjedan moja draga veselo to gleda dok mogu neku svoju seriju u miru popratiti ;D

 • Heroje treba ugasiti, serija je uvreda zdravom razumu. A uz Chucka bih spasio i FlashForward. Sad u zadnje 2 epizode je taman počelo biti napeto :)

 • Bez puno dileme, moj glas je otišao Human Targetu. Super serija, sad još samo treba da kad je postalo najbolje, da je otkažu.

 • Lux ili V,
  Chuck me nikad nije pridobio, pogleda san prvih 10 epizoda 1 sezone i na tome je ostalo, tako da iskreno ne znam cemu tolika buka oko Chucka

 • Chuck postane puno bolji u S2. I ostane odličan. Makar bi IMHO i finale S2 bilo odlično series finale, al nema veze. Nek dobi i četvrtu.

 • FlashForward je imao potencijala i nije loša serija uopće…
  Vratio bi 24 kad bi to bilo moguće i John Doe-a. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861