Tko otpada, tko ostaje? – serijala.com

Pregled nesigurnih serija i komentari, te popis onih već otkazanih ili obnovljenih.

 1. Anspik says:

  meni je ona dupla epizoda FlashForwarda nakon pauze bila jedna od boljih do sada, malo kaskam, nisam još pogledala 13. i 14. ali pomalo mi je žao da će je otkazati.

 2. marko says:

  evo u čemu može biti možda caka kad budu na abc-u birali između ff i v. iako v ima više gledatelja i bolje ratinge, ne možemo zaboraviti da je na početku ff imao boji rezultat nego survivor, prvi put nakon serije Prijatelji (ja mislim da se tu radi o finalnoj epizodi). Nadalje ff producira abc-studios, dok je v od warnera. dakle v je skuplji, jer nije napravljen od matične kuće. I još ff ima uspjeha izvan SAD-a, dosta je zemalja otkupilo seriju. may sweeps je u svibnju, valjda ćemo do tada saznati što će biti. gledanost (V) ili isplativost (ff).

 3. (kv) says:

  IMO, to nije ni blizu ili-ili situacije, V mora jahahako puno pasti da dodje na razinu FF-a. V je imao fantastican start, jos od Losta nije bilo tako dobrog starta za ABC, puno jaca premijera i od FF-a. Iskreno, nisam gledao cija je produkcija, da, ima utjecaja to sto nije in house, ali jesi gledao povratnicke ratingse FF-a? Sve ispod 2, sad cak ispod 1,5. Covjece, toliko je Ugly Betty imala petkom :))) Nije bilo tjedna da su oni u plusu bili koliko se sjecam. Sa trenutnim ratingsima nema govora o renewalu, dzabe im dobar start kad su prosuli sve.
  I V ima tendenciju pada, ali oni su miljama ispred FF-a. Mislim da su sad malo ispod 3 isli? To je jos uvijek solidno, ali ne smije puno ici dolje.

 4. marko says:

  ma da znam da v ima bolju i gledanost i ratinge, puno bolje od ff, ukljućujući i premijeru. no ja sam mislio na timeslot u četrvtak u 8. u tom je slotu ff (pilot) imao bolju gledanost od survivora, što je prva serija nakon prijatelja da je uspjela potući survivora u tom slotu (na to sam ja mislio). uglavnom ff će završiti neslavno, još jedna serija sa puno potencijala koja će nažalost propasti. odličan koncept, super pilot. no onda: razvodnjenost radnje, velika pauza. k tome moramo i uzeti konkurenciju četvrtkom. uglavnom ratingsi će nakraju odlučivati o renewalu, no možda i nekim čudom odluče da im je ff isplativiji jer je in-house produkcija, no teško.

 5. marko says:

  ovo sve pišem kao veliki fan ff-a, no realno gledajući v opstaje… :/

 6. Hrvoje says:

  Ja neutješno ne mogu prežaliti Better Off Ted

 7. (kv) says:

  @marko
  aha, nisam odmah skuzio, zaboravio sam vec kontra koga je isao… bas me zanima koliko je v jucer imao.

  @hrvoje
  +1. i meni je bio vrlo simpatican. sluzbeno jos nije otkazan, ali obzirom da su ga povukli i prije nego je druga sezona zavrsila… nema sanse :(

 8. (kv) says:

  Evo sto kazu ratingsi za jucer… V pao za 11%, a Parenthood bio najgledaniji kontra V-a i The Good Wife. Sto mi je izuzetno drago.
  http://livefeed.hollywoodreporter.com/2010/04/parenthood-wins-hour-v-slips.html

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *