U USA-u (pre)optimistični – serijala.com
Trenutno čitaš
U USA-u (pre)optimistični

U USA-u (pre)optimistični

Nije tajna kako je Burn Notice, najgledanija USA-ova serija, ujedno i najgledanija serija na kablovskoj dobila novu sezonu, konkretno, četvrtu, koja počinje trećeg lipnja. Međutim, Ted Linhart je jučer na twitteru objavio kako su potvrđene sljedeće dvije sezone.

To je definitivno nadmašilo rekord koji je u novije vrijeme držao Spartacus – serija kojoj je bila druga sezona potvrđena još prije prve. A sada je Burn Noticeu potvrđena i peta i šesta sezona, a još nije počela ni četvrta, zapravo, ima još mjesec i pol dana do premijere sezone. Možda ovo i nije toliko iznenađujuća vijest, jer je Burn Notice, unatoč padu gledanosti od prve sezone, i dalje najgledanija serija na kablovskoj, tako da u USA-u vjeruju da će tako i ostati kroz sljedeće sezone.

Što se tiče broja epizoda, sljedeće sezone bi trebale imati najmanje 15, a najviše 18, uglavnom, nešto slično, ako ne i isto kao i prethodna. Trenutno se snima četvrta sezona u Miamiju, petu će na godinu, a o šestoj je još prerano pričati. Glavna glumačka postava bi trebala ostati identična, kao i ostala ekipa koja radi na seriji.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861