ABC-jev jesenski raspored bez Suburgatoryja, S.H.I.E.L.D. utorkom – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC-jev jesenski raspored bez Suburgatoryja, S.H.I.E.L.D. utorkom

ABC-jev jesenski raspored bez Suburgatoryja, S.H.I.E.L.D. utorkom

ABC je danas predstavio svoj jesenski raspored i, maknimo to odmah s dnevnog reda, jedna od najiščekivanijih ovogodišnjih premijera je na njemu odmah od starta. Jer naravno. Marvelov StočkaHtočkaItočkaEtočkaLtočkaDtočka zamijenit će srezani reality show Dancing With the Stars, čije je skraćivanje jedna od glavnih novosti njihovog novog rasporeda, kao i smještanje komedije Suburgatory na klupu za pričuve.

Mreža će najesen krenuti sa čak osam novih serija, pa će njihov marketinški odjel imati pune ruke posla sa kvalitetnom promocijom svih novaka. Neki će biti jednakiji od drugih, sigurno, poput S.H.I.E.L.D.-a ili komedije Super Fun Night sa Rebel Wilson u glavnoj ulozi, koja je smještena u teoretski dobar termin iza Modern Familyja.

Pomalo iznenađujuće, umjesto tematskog sparivanja Once Upon a Time sa njegovim spin-offom, Once Upon a Time in Wonderland kreće četvrtkom u 20h — u terminu gdje nijedna nova serija nije uspjela još od Ugly Betty. FlashForward, Charlie’s Angels i Last Resort među ostalim.

Ponedjeljak ostaje identičan, sa reality showom Dancing With the Stars iza kojeg slijedi Castle. Jedan od rijetkih stabilnih blokova programa na četvrtoplasiranoj američkoj mreži (da, iza NBC-a), unatoč konstantnoj eroziji DWTS-ove publike. Novost utorkom — ABC je prošlih godina tada emitirao objavu rezultata DWTS-a, no on je sada ukomponiran u emisiju ponedjeljkom. Večer otvara spomenuti S.H.I.E.L.D., iza kojeg idu dvije nove komedije — The Goldbergs i Trophy Wife — te nova drama Lucky 7 (kojeg producira Steven Spielberg, iako ne vjerujemo da je svjestan toga).

Najveća novost bloka srijedom je izbacivanje Suburgatoryja. Treća sezona komedije stajat će na lageru zasad neodređeno vrijeme, a umjesto nje ulijeće nova komedija Back in the Game sa Jamesom Caanom u glavnoj ulozi. Teoretski povoljan termin, onaj iza Modern Familyja, dobiva komedija Rebel Wilson, Super Fun Night, a nakon toga slijedi Nashville, kao i lani.

Četvrtak. Umjesto Last Resorta i Zero Hour, koji su ove sezone otkazani u ovom terminu, večer otvara Once Upon a Time in Wonderland, spin-off pogodite-čega. Ostatak večeri je identičan, dvije drame Shonde Rhimes jedna iza druge — Grey’s Anatomy priprema teren za svog nasljednika, političku sapunicu Scandal. Petak se u pravilu ne mijenja puno, tek sitcom The Neighbors mijenja otkazani Malibu County Rebe McEntire.

Nedjelja je lani djelovala kao jedna od ABC-jevih stabilnijih večeri, kada su spareni Once Upon a Time i Revenge. Obje serije — jedna više, jedna malo manje — solidni hitovi u svojim prvim sezonama. Na kraju ovosezonske balade, OUAT je jedna od serija čija je gledanost najviše pala između sezona, a Revenge je također u konstantnom padu i teško može pokrenuti neku novu seriju. Nova sapunica sapuničastog naziva Betrayal zatvara večer u 22 sata, u terminu koji je ove sezone pokopao 666 Park Avenue, Happy Endings, Apartment 23 i Red Widow.

S objavljenog rasporeda izostali su spomenuti Suburgatory, reality showovi The Bachelor i The Taste, nove drame Resurrection, Killer Woman i Mind Games (nova serija Kylea Killena), nova komedija Mixology te “alternativna emisija” The Quest. Za razliku od NBC-a i Foxa, ABC nije prestavljao svoj zimski raspored.

20.0020.3021.0021.3022.0022.30
PonedjeljakDancing With The StarsCastle
UtorakMARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.THE GOLDBERGSTROPHY WIFELUCKY 7
SrijedaThe MiddleBACK IN THE GAMEModern FamilySUPER FUN NIGHTNashville
ČetvrtakONCE UPON A TIME IN WONDERLANDGrey's AnatomyScandal
PetakLast Man StandingThe Neighbors*Shark Tank20/20
NedjeljaOnce Upon a TimeRevengeBETRAYAL

VELIKIM slovima ispisane su nove serije, zvjezdica (*) označava novo mjesto na rasporedu.

Sutra: CBS pokazuje mišiće i svoj novi raspored.

3 komentara
  • S.H.I.I.E.L.D (Zašto je*emu nije mogao to biti naziv, bez onih vražjih ‘Marvel’s Agent’s of’ dijela?) će se gledati definitivno. Od ovdje navedenih, jedino to koliko vidim.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861