ABC, iliti The Shonda Rhimes Network, predstavio svoj raspored – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC, iliti The Shonda Rhimes Network, predstavio svoj raspored

ABC, iliti The Shonda Rhimes Network, predstavio svoj raspored

ABC sezonu završava kao posljednja, četvrta mreža u hranidbenom lancu velikana. Iako imaju jednu od najgledanijih serija televizije, Modern Family, još uvijek vrlo popularni Grey’s Anatomy te potpuno izgrađeni novi(ji) hit Scandal — mreža kaska za vodećima.

Otkako je Paul Lee preuzeo vodstvo mreže prije par godina, proljetne najave ABC-ja prepune su bizarnih narudžbi, čudnih odluka i promašenih strategija. Njihov jesenski raspored ovog puta ima nekoliko promjena, ali malo drastičnih.

Najviše su se mijenjali utorak i četvrtak, dok je ponedjeljak ostao potpuno identičan. Lani se ABC nadao da će SHIELD utorkom biti toliki hit, da će njegov neizbježni uspjeh preliti na iduće tri nove serije u nizu (The Goldbergs, Trophy Wife i Lucky 7). Marvelovi obavještajci Š.T.I.T.A. bili su hit otprilike prve dvije epizode, daleko od stupa rasporeda, kakvu im je sudbinu predodredio ABC. Ove jeseni večer otvaraju dvije komedije, a ŠTIT-ovci su pomaknuti za jedan sat, dok večer završava nova drama Forever.

Familija Goldberg pomaknuta je na mnogo prikladniji termin srijedom iza komedije The Middle, a nova komedija Black-ish dobila je termin iza Modern Family. Naoko prestižan, u praksi uklet zbog visokih očekivanja. Ako ništa drugo, ABC je konačno složio logičan humoristični blok kojeg čine obiteljske komedije. Nashville je opet u zadnjem satu.

Četvrtak označava početak dominacije Shonde Rhimes, koja će za par sezona vedriti i oblačiti ABC-jevim rasporedom. Grey’s i Scandal pomaknuti su jedan sat unazad, pa mjesto u posljednjem satu rasporeda dobiva nova Shondina drama How to Get Away With Murder. Scandal bi u godinama koje dolaze trebao biti ABC-jeva glavna serija, kao i The Blacklist NBC-jeva — a upravo će se te dvije serije emitirati jedna nasuprot drugoj u kasnu jesen.

Petkom nova komedija Cristela mijenja otkazane The Neighbors. Nedjelja ostaje ista kao i na proljetnom rasporedu, a Resurrection bi trebao imati 15-ak epizoda u drugoj sezoni.

ABC nije objavio zimski raspored, no najavili su da će Marvelova druga serija, Agent Carter, uskočiti kao zamjena kada SHIELD ode na pauzu. Istu taktiku napravit će kada Once Upon a Time ode na pauzu, a mijenjat će ga bajkovita mjuzikl komedija Galavant.

Pročitaj još

Dan20.0020.3021.0021.3022.0022.30
PonedjeljakDancing With The StarsCastle
UtorakSELFIEMANHATTAN LOVE STORYMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.*FOREVER
SrijedaThe MiddleThe Goldbergs*Modern FamilyBLACK-ISHNashville
ČetvrtakGrey's Anatomy*Scandal*HOW TO GET AWAY WITH MURDER
PetakLast Man Standing CRISTELAShark Tank20/20
NedjeljaOnce Upon a TimeResurrectionRevenge

VELIKIM su slovima ispisane nove serije, dok zvjezdica (*) označava novo mjesto na rasporedu.

Sutra: CBS se javlja iz 2004. godine sa svojim rasporedom, novim CSI-jevima i NCIS-ovima te trailerima novih serija.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861