U pripremi spin-off Officea s Dwightom u centralnoj ulozi – serijala.com
Trenutno čitaš
U pripremi spin-off Officea s Dwightom u centralnoj ulozi

U pripremi spin-off Officea s Dwightom u centralnoj ulozi

Obzirom na stanje u kakvom se nalazi NBC, iznenađujuće je da se nisu ovog sjetili ranije. Izblijedjeli Office i dalje je najgledanija njihova serija, iako mu se gledanost nastavlja osipati, a sada planiraju spin-off seriju u kojoj bi glavni lik trebao biti Dwight “genijalan, ali samo u malim dozama” Schrute.

Ideja se priprema za zimu iduće godine, a koncept spin-offa trebao bi biti predstavljen u epizodi kasnije tokom ove sezone. Osim što će biti glavni glumac, Rainn Wilson su-potpisuje koncept zajedno s izvršnim producentom i scenaristom The Officea, Paulom Liebersteinom (Toby u seriji). Nova serija bila obiteljska komedija smještena na farmi i prenoćištu obitelji Schrute, koje smo već vidjeli u nekoliko epizoda Officea.

Što to znači za Dwightov lik i samu seriju? Deadline piše da će Dwight započeti devetu sezonu (obnova Officea sasvim je izgledna) te sredinom sezone preseliti na farmu, ukoliko nova serija bude naručena. The Office bi se tada nastavio izgubivši drugi glavni i (nekada) najbolji lik serije. Ukoliko NBC zbilja odluči dati zeleno svjetlo projektu, Officeu, koji nezaustavljivo klizi prema neprepoznatljivosti, bi trebao hitan remont kojeg nije dobio početkom ove sezone kada je za to bila prilika.

6 komentara
 • Ovo će uništiti Office, a ta druga serija će biti kao Cleveland Show u odnosu na Family Guy, u prevodu…smeće :(

 • Možete li napraviti listu svih potencijalnih novih serija za sledeću sezonu, ovako se gubim čitajući na mnogim sajtovima i forumima o mnogim naručenim pilotima za sledeću sezonu…

  • Nisi vidio smiješno dok nisi vidio ovo:

   The Scorpion King: Rise of a Warrior (2008)
   This film is a prequel to a prequel of a sequel of a remake. That is, it is the prequel to The Scorpion King, which is a prequel to The Mummy Returns, which is a sequel to The Mummy which is a remake of The Mummy.

 • Ekipa fakat muze do zadnjeg, nekaj slično kao House… Quit while you’re ahead, for God’s sake…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861