The Last Man on Earth dobio drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last Man on Earth dobio drugu sezonu

The Last Man on Earth dobio drugu sezonu

Dobro primljena i solidno gledana Foxova komedija The Last Man on Earth dobiva drugu sezonu. Obnova je bila manje-više sigurna stvar, ne toliko zbog spekatkularnog uspjeha serije, koliko prilično loše gledanosti praktički svih Foxovih humorističnih serija (New Girl je nedavno pala ispod 1.0 ratinga).

U objavi Fox ne spominje broj epizoda za drugu sezonu. Prva će imati 13, a s kratke pauze vraća se ove nedjelje devetom i desetom epizodom.

The Last Man on Earth prati Willa Fortea kao “posljednjeg čovjeka na Zemlji”, no serija ostaje vjerna naslovu tek do završetka prve epizode, da bi ansambl iz epizode u epizodu bio proširen sa Kristen Schaal, January Jones i Melom Rodriguezom. Forte, bivši komičar Saturday Night Livea, autor je i glavni glumac.

Svidjele su nam se prve epizode, prilično originalne, duhovite i zabavne. Problem je što serija u narednim epizodama postaje previše fiksirana na jedan te isti vic — Willa Fortea koji je ‘zapeo’ s Schaal, a promakao mu je sloppy seconds sa January Jones nakon Dona Drapera… No, i dalje vrlo dobra komedja kojoj treba malo korekcije smjera prema kraju sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861