True Detective dobio teaser, datum premijere druge sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
True Detective dobio teaser, datum premijere druge sezone

True Detective dobio teaser, datum premijere druge sezone

Lani je True Detective bio jedan od glavnih hitova godine, a kada se vrati ovog ljeta, njegova potpuno nova priča i glumačka postava imat će težak posao dostizanja obožavanosti, hvaljenosti i općenito sustizanja tog nekog zeitgeisty statusa prve sezone.

HBO je konačno objavio datum premijere druge sezone, zajedno s prvim teaserom:

Vjerojatno nećete uspjeti razabrati baš ništa iz jednominutne video najave, osim da su svi ljudi vrlo ozbiljni, ljuti i emocionalni te da se serija vraća 21. lipnja. Pogledajte sada Farrellove brkove:

truedetective_s2_colinfarrell

Pročitaj još

Kao što vjerojatno znate, bit će sasvim različita od one iz prve sezone, obzirom da se radi o antologiji. Pisali smo o tome dovoljno ranije, pa je najbolje da se konzultirate sa arhivom vijesti o seriji, no opet se radi o policajcima, zločinima, kriminalu u turobnoj atmosferi.

Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch su dio glavne postave, autor serije Nic Pizzolato opet piše sve epizode, no Emmyjem nagrađeni Corey Fukanaga više neće režirati, jer već je poznato kako on i Pizzolato nisu bili u najboljim odnosima. Justin Lin (Fast and the Furious franšiza) je preuzeo posao u prvim dvjema epizodama.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861