Stella se vraća u HIMYM – serijala.com
Trenutno čitaš
Stella se vraća u HIMYM

Stella se vraća u HIMYM

Glumica Sarah Chalke, koju dobro poznajemo iz serije Scrubs, mogla bi se ponovno vratiti u popularnu američku seriju How I Met Your Mother.

Naime, romansa između Teda i Stelle ostala je nedovršena u epozodi “As Fast as You Can” u kojoj  Stellin muž postaje uspješan scenarist zahvaljujući istinitoj priči u kojoj je “preoteo” Stellu glavnom glumcu, Tedu.

Ta je epizoda bila dovoljna da podigne prašinu među obožavateljima serije koji su odmah počeli spekulirati o glumičinom ponovnom povratku. Glasine je potvrdio Entertainment Weekly. No, ne zna se hoće li upravo Ted i Stella ponovno biti zajedno ili je riječ o nekom drugom.

2 komentara
  • Huh? Kaj nije Ted “popravio” brak Stelli i tom tipu na kraju? I završilo na tome da oni žive happily ever after, a Ted ju je prebolio. Sumnjam da će ih ponovno spajati.

    I, dosta mi je već tih pizdarija “a onda sam našao žuti kišobran vaše majke” i “ne, to je bila njena cimerica” (a ja bih bio baš sretan da gledam Rachel Bilson jednom tjedno). Ko da ne bi mogli izmusti još sto epizoda nakon što se upoznaju… jer, ako serija završi na tome kak je nju upoznao… u biti, nije me ni briga toliko :) To im je ovak i onak daleko najslabija karika. Bolje da ju ne spominju uopće.

  • da i meni je glupo to vraćanje likova u seriju, kao da se ne mogu odlučiti što bi s njima.. a dobro, valjda oni znaju :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861