Službeno je: Obitelj Tanner se vraća u Punijoj kući na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Službeno je: Obitelj Tanner se vraća u Punijoj kući na Netflixu

Službeno je: Obitelj Tanner se vraća u Punijoj kući na Netflixu

Eto, sada je i službeno. Pred par tjedana pisalo se o povratku Pune kuće i činilo se to kao neka loša zezancija, parodija trenda povrataka starih serija. No, sada je službeno — Netflix će na televiziju vratiti sitcom Full House, kod nas poznat(iji) kao Puna kuća, za trinaest epizoda.

Sada nazvana Fuller House, trebala bi pratiti Candace Cameron Bure, odnosno tada malenu Donnu Jo “D.J.” — koja je sada trudna udovica (!?) — te njenu najbolju frendicu Kimmy (Andrea Barber). John Stamos kao ujak Jesse će biti u gostujućoj ulozi, ali i producentskoj. Pregovori su još u tijeku sa ostatkom stare ekipe, Bobom Sagetom, Daveom Coulierom te sestrama Olsen.

Zašto se točno vraća sitcom koji nije bio tako dobar ni pred dvadeset godina, a teško je zamisliti da će biti dobar kraj današnje televizijske ponude? Nostalgijski razlozi? Oni se obično rasplinu nakon prve epizode… (Jeste ikad gledali Djevojčicu iz budućnosti nakon što ste postali punoljetni? Nemojte, ostavite si ta sjećanja.)

No, Netflix sigurno dobro poznaje svoju publiku i vjerojatno ima svoje razloge zašto Punu kuću vraća iz naftalina. Kada konačno stigne, vjerojatno će se o Punijoj kući pričati malo više nego o povratku sitcoma Boy Meets World koji je, nećemo vam zamjeriti ako niste znali, ne samo oživljen prošlog ljeta, već i obnovljen za drugu sezonu.

2 komentara
  • kad smo bili djece obožavali smo ovu seriju…naravno danas nije fora,..ali dao bi šansu seriji..u članku se unaprijed odbacuje i pomisao da bi taj novi đir bio nešto, a ne znam zašto?pustimo bar par epizoda pa da vidimo..čisto zbog nostalgije kako kaže autor..daj prvo da vidimo ima li tu nešto pa onda donesimo zaključak jeli ok ili nije

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861