Povećana povratnička sezona Arrested Developmenta – serijala.com
Trenutno čitaš
Povećana povratnička sezona Arrested Developmenta

Povećana povratnička sezona Arrested Developmenta

Kasnimo malo sa viješću, no nitko neće upucati glasnika dobrih vijesti, makar kasnio par dana. Netflix je povećao narudžbu četvrte sezone Arrested Developmenta za “dvije do pet epizoda”. I da, još uvijek nam je bizarno piasti “narudžba četvrte sezone Arrested Developmenta” te samo čekamo da Netflix objavi kako je sve ovo bila komplicirana neslana šala.

Uz pretpostavku da nije… Umjesto izvorno naručenih 10, nova sezona imala bi 12 do 15 epizoda. Autor serije Mitchell Hurwitz snimio je više materijala nego je bilo potrebno i planirano, a Netflix je odobrio njegovu molbu za povećanjem narudžbe. Veći dio nove sezone već je snimljen, a ekipa će se vratiti na setove početkom siječnja da dovrši friško odobrenu nekolicinu novih epizoda.

Službena objava datuma premijere povratničke sezone serije još je daleko, no očekujemo je tokom iduće godine.

5 komentara
  • A posto nece ici klasicno na tv-u, nego preko Netflixa, kako ce to uticati na nas, koji gledamo serije na.. khm, ne bas legalne nacine? Hoce biti torenta? :D

  • Nemojmo biti sigurni da će biti dobra kao prije pa se onda gorko razočarati, što ne znači da neće biti i bolja.

    • Sigurno ce biti onih sto hejtuju da nije dobra kao pre, ali to je ista ekipa, tako da ne moze biti losa.. Ipak, nikad se ne zna, proslo je dosta, mozda je car te serije bila sto je kratka jer je tesko odrzati kvalitet kroz vise od maksimalno pet sezona (pogledaj bilo koji sitkom koji ima vise od 5-6 sezona). Ista stvar sa Communityem za koji ce se naci neko da kaze da nije dobar posle Dena Harmona, ali videcemo.. U svakom slucaju, bolje i slabije da bude, nego da ih ne bude uopste..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861