Party Down reunion u Childrens Hospitalu – serijala.com
Trenutno čitaš
Party Down reunion u Childrens Hospitalu

Party Down reunion u Childrens Hospitalu

Dojma smo da je Vennov dijagram čitatelja Serijale koji su gledali Party Down i gledaju Childrens Hospital vrlo sličan osmici (i to nekoj kilavoj osmici), no vama iz presjecišta dijagrama čestitamo na sjajnom ukusu, prijatelji.

Još uvijek smo razočarani Starzovim otkazivanjem sjajnog Party Downa (a bilo je to još prošlog ljeta), no da ublaži patnju (ili baci sol na ranu) tu je Childrens Hospital koji će u jednoj od narednih epizoda okupiti (gotovo) čitavu postavu prerano otkazane komedije Roba Thomasa (također autor Veronice Mars). Ken Marino i Megan Mullally već su od prije članovi komičarskog ansambla, a u epizodi jednostavno nazvanoj “Party Down” pridružit će im se Lizzy Caplan, Martin Starr i Ryan Hansen. Nedostaju Adam Scott, koji se nakon kraja Party Downa brzo i sjajno uklopio u Parks and Recreation te Jane Lynch, koja je Party Down napustila nakon prve sezone zbog gaže u Gleeju.

Childrens Hospital je prečesto zanemarena komedija Adult Swima, fascinantne glumačke postave (uz Mullally i Marina tu su Rob Huebel i Henry Winkler), kojoj se povremeno pridružuju poznati komičarski glumci poput Nicka Offermana, Nicka Krolla i Kurtwooda Smitha.

U ostalim relativno povezanim vijestima… Alison Brie (Community, Mad Men), Lizzy Caplan, Martin Starr i Geoffrey Arend (sretni suprug Christine Hendricks) glumit će u indie romantičnoj komediji Save the Date. Film, doduše. Meh, filmovi…

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861