MTV ugasio remake Skinsa – serijala.com
Trenutno čitaš
MTV ugasio remake Skinsa

MTV ugasio remake Skinsa

MTV je jučer objavio da neće naručiti novu sezonu Skinsa, kontroverzne tinejdžerske drame koja će tako završiti nakon samo jedne sezone. Otkazivanje je uslijedilo čak tri mjeseca nakon finala sezone.

Serija je remake istoimene britanske tinejdžerske dramedije, koja je za razliku od remakea bila kritički hvaljena i nagrađivana. Skinsi su bili vrući krumpir u MTV-jevim rukama, osim što je gledanost bila ispodprosječna, oglašivači su okretali leđa mreži zbog eksplicitnog i kontroverznog sadržaja epizoda, ali i pritiska fundamentalne konzervativne organizacije Parents Television Council (PTC).

Spomenuta organizacija poznata je po dizanju na zadnje noge na spomen uglavnom banalnih stvari – poput naslova CBS-ovog sitcoma $#*! My Dad Says ili nedavno pilota Good Christian Bitches (sada Belles) ili You Can’t Trust the Bitch in Apartment 23 (sada samo Apartment 23). PTC je čak zatražio federalnu istragu MTV-a i serije zbog navodne dječje pornografije, nazvavši je “najopasnijom serijom za djecu koju su dosad vidjeli.”

MTV se sada okreće sakaćenju druge popularne i hvaljene britanske serije – The Inbetweeners. Sitcom se također bavi tinejdžerskim odrastanjem, no mnogo manje kontroverznim pristupom. Brad Copeland, scenarist i producent kultnog Arrested Developmenta te vrlo solidnog sitcoma My Name is Earl, biti će showrunner prve sezone od 12 epizoda.

3 komentara
  • Znaci konacno je zavrseno kasapljenje i kaljanje jedne od najboljih teen serija. Bilo je i vreme. Mtv treba da se drzi reality programa gde se dobro pokazao.

  • Ni jedna teen-serija (‘ajmo reći, obzirom da Skins nije baš za mlađe od 18) nije ni do koljena Skins UK, a kamoli remake! I još k tome MTV-jev.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861