Party Down film počinje se snimati na ljeto, kaže Megan Mullally – serijala.com
Trenutno čitaš
Party Down film počinje se snimati na ljeto, kaže Megan Mullally

Party Down film počinje se snimati na ljeto, kaže Megan Mullally

Megan Mullally, glumica najpoznatija po ulozi u sitcomu Will & Grace, najavila je snimanje Party Down filma, koje bi trebalo krenuti početkom ljeta. Kaže da John Enbom, su-kreator serije uz Roba Thomasa, trenutno radi na scenariju.

Mullally se tako pridružila Kieferu Sutherlandu (24) u najavljivanju filmova koji još uvijek nisu službeno najavljeni. Ako imate pamćenje duže od obične ribice, sjetit ćete se koliko su često glumci iz Arrested Developmenta najavljivali da se “radi na scenariju”, stoga je najbolje držati se one “vjerovat ću kad vidim.” Svi glumci trebali bi ponoviti svoje uloge, osim Jane Lynch, koja je (pre)zauzeta Gleejem. Upravo je Mullally zamijenila Lynch u drugoj sezoni, nakon što je “Sue Sylvester” napustila seriju zbog Gleeja.

Prije nego je Starz stekao popularnost Spartakom, Party Down bio je nepravedno potcijenjena, slabo gledana, ali vrlo duhovita komedija koju vam definitivno preporučujemo za jedan dosadan vikend. Nažalost, otkazana je nakon dvije kratke sezone. Radi se o neuspješnim scenaristima i glumcima koji se pokušavaju probiti u holivudskoj industriji, dok usput fušaju kao konobari.

Mullally se ove sezone pridružuje postavi otkazane-pa-oživljene komedije Breaking In, a povremeno gostuje u Parks and Recreationu kao “Tammy II”, druga supruga Rona Swansona, kojeg glumi Nick Offerman – njen suprug.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861