Adult Swim obnovio NTSF:SD:SUV:: i Emmyjem nagrađeni Childrens Hospital – serijala.com
Trenutno čitaš
Adult Swim obnovio NTSF:SD:SUV:: i Emmyjem nagrađeni Childrens Hospital

Adult Swim obnovio NTSF:SD:SUV:: i Emmyjem nagrađeni Childrens Hospital

Alt-comedy parodije s Adult Swima nastavit će se i iduće godine u petoj, odnosno trećoj sezoni. Ove dvije desetminutne humoristične serije satiriziraju televizijske stereotipe medicinskih i policijskih procedurala kroz djetinjast, zabavan i povremeno surealan humor.

Childrens Hospital nastao je kao nezavisna web-serija za vrijeme scenarističkog štrajka 2007./08. godine, a osmislio ju je veteran The Daily Showa, Rob Corddry. Čovjeku je očito usluge dugovalo jako puno sjajnih ljudi, jer — uz njega — u glavnim ulogama su Ken Marino, Megan Mullally, Henry Winkler, plus niz poznatih imena u gostjućim ulogama, kao što su Nick Offferman, Nick Kroll, Kurtwood Smith i — naravno — Jon Hamm.

NTFS:SD:SUV:: — punim nazivom National Terrorist Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle:: — je spin-off koji zapravo nema puno veze sa Childrens Hospitalom, osim formata i parodijskog humora. Autor je Paul Scheer, kojeg vjerojatno znate iz The Leaguea, a imena koja biste trebali prepoznati su Kate Mulgrew, Martin Starr i Rob Riggle. Naravno, i ovdje iz epizode u epizodu gostuje čitav niz poznatih lica.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861