Otkazana nada da će Community biti od-otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazana nada da će Community biti od-otkazan

Otkazana nada da će Community biti od-otkazan

Većina osim najzagriženijih fanova serije već je odustala od nade da će ekipu iz Greendalea ponovo gledati na okupu, no ako su dosad postojale ikakve nade za oživljenje Communityja, sada su nikakve.

Otkazane serije ne vraćaju se iz mrtvih samo tako, pa ni one sa glasnom i žustrom bazom fanova iza sebe. Novu priliku za šestu sezonu i film Community — sada je sasvim izgledno — neće dobiti, nakon što se Hulu povukao iz pregovora.

Mnogi su nakon otkazivanja okrenuli molećivi pogled prema Netflixu, no drugi je streaming servis bio glavna nada za povratak serije. Hulu je držao reprizna streaming prava za seriju i čak razmišljao o prisvajanju šeste sezone, no pregovori su sada propali.

TV Line piše da je Hulu bio jedina realna opcija, koja sad to više nije, a posljednji vlak za narudžbu nove sezone odlazi 30. lipnja, kada ističu ugovori sa glumcima.

No, kako se priča o oživljavanju bliži kraju, TV Line u maniri svake američke serije ostavlja mjesta nastavku sapunice, twistom i cliffhangerom u posljednjoj sceni — “Sony ne odustaje tako lako, puno se može dogoditi u tjedan dana”, citira se neimenovani izvor.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861