Obnovljeni Louie, Wilfred i Philly! – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Louie, Wilfred i Philly!

Obnovljeni Louie, Wilfred i Philly!

FX-ov dan na TCA turneji počeo je pred manje od sat vremena, a glavne vijesti su obnove triju komedija – Louie, Wilfred i It’s Always Sunny in Philadelphia.

Philly je ponovo dobio duplu narudžbu, još prije premijere sedme sezone koja dolazi u rujnu. Sa dodatne dvije sezone, ukupno devet, postat će najdugotrajnija komedija u povijesti kabelske televizije. Također, postoji opcija za desetu sezonu, jer je potpisan isključivi ugovor sa producentskom kompanijom RCG, u vlasništvu trojca Rob McElhenney, Charlie Day i Glenn Howerton. Deadline piše da je ugovor vrijedan između 40-50 milijuna dolara, što je lijepa svota za trojac koji je originalni pilot serije snimio običnom kamerom i budžetom od 200 dolara.

Wilfred i Louie, dvije ljetne komedije, također su obnovljene. Wilfred je ove godine postao najgledanija FX-ova humoristična premijera, dok Louie dobiva treću sezonu na krilima 50%-tnog povećanja gledanosti u drugoj sezoni.

FX će tokom dana imati prezentacije za jesenske serije American Horror Story, Sons of Anarchy, It’s Always Sunny in Philadelphia i The League te aktualne Wilfred i Rescue Me. Sažetak sa prezentacija imat ćemo sutra.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861