NBC će sigurno, vjerojatno, možda obnoviti Parks and Recreation – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC će sigurno, vjerojatno, možda obnoviti Parks and Recreation

NBC će sigurno, vjerojatno, možda obnoviti Parks and Recreation

Na jučerašnjem NBC-jevom panelu zimskog dijela TCA press turneje, mreža je predstavila nadolazeću drugu sezonu Hannibala, a njeni izvršni direktori, Robert Greenblatt i Jennifer Salke, spomenuli su kako će Parks and Recreation biti obnovljen za sedmu sezonu.

Iako ovo nije službena obnova, postoje šanse da Greenblatt neće prekršiti ovo usmeno obećanje, ali i čudnije stvari su se događale. Parks and Recreation nije baš posebno uspješan u svojem terminu, ali kako se NBC-jev četvrtak u potpunosti raspada — Sean Saves the World i The Michael J. Fox Show nisu u stanju zajedno privući pet milijuna gledatelja (prošli tjedan Sean je imao 0.8 demo rating, a Michael J. Fox 0.6) — Parks i Community mogli bi se i sljedeće sezone naći na rasporedu. Za Community bi to značilo i automatsku narudžbu za film, koji bi tako dovršio cijelu priču.

Zadnja rečenica nije točna i potpuna je izmišljotina autora.

Za ispriku, evo slika Bryana Fullera na press turneji odjevenog u Hannibala. I Laurence Fisburne u pidžami.

TCA Press Hannibal

6 komentara
  • Six seasons and 2-3 more seasons.
    Govorim za Community, za Parks me nije briga. Bili su dobri prije godinu-dvije, sad su se ponovo vratili u prosjek. Community je bio los prije, ali sad je ponovo postao bolji (bio je los u 3. sezoni, da, trecoj, ne cetvrtoj, cetvrta je vec bila oporavak)

  • Negdje sam vidjela 6 Harmon Seasons and the Movie. Ne bih se bunila jer je 4. sezona ionako za zaborav.

    • Ja sam upravo prije par minuta pogledao 4 epizodu 5 sezone…kunem se,salve smijeha!!!Obavezno gledaj…u petoj sezoni su ponovno veličanstveni (iako je meni bila dobra i četvrta,ne vrhunska ali dobra).

      • Naravno da gledam i umirem od smijeha i nakon svake epke sam preplavljena emocijama i sad placem k’o kisna godina. (My emotions!)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861