Naručen ne-animirani sitcom Setha MacFarlana i kompanije sa filma Ted – serijala.com
Trenutno čitaš
Naručen ne-animirani sitcom Setha MacFarlana i kompanije sa filma Ted

Naručen ne-animirani sitcom Setha MacFarlana i kompanije sa filma Ted

Humoristična serija Setha MacFarlanea na Foxu koja nije animirana i nema barem jedan antropomorfni lik? Je li to moguće? Izgleda. MacFarlane i kompanjoni sa njegova filmskog debija Ted, Alec Sulkin i Wellesley Wild, dobili su multi-cam sitcom na Foxu. Serija je naručena bez snimljenog pilota, a za početak je ugovoreno šest epizoda. Vrlo neobično za jednu komediju sa nacionalnih mreža.

Bit će to četvrta MacFarlaneova serija na Foxu, uz animirane Family Guy, American Dad i The Cleveland Show. Ranije je najavljeno da će raditi remake Obitelji Kremenko, no projekt je u međuvremenu propao. Klasični sitcom nazvan je Dads, prati dvojicu uspješnih tridesetogodišnjih muškaraca kojima se život okreće naglavce kada im se njihovi ne-baš-idealni očevi useljavaju u stan.

MacFarlane, Sulkin i Wild proslavili su se filmskom komedijom Ted, koja je obilježila MacFarlaneov redateljski debi, a postigla popriličan uspjeh na kino blagajnama. Iako nije bila animirana, svejedno je imala antropomorfnog lika.

Komentari (1)
  • 6 epizoda? Sitcom? Netko se očito zaje*ava sa nama… No najvjerojatnije će se poslije 2, 3 epizode naručiti puna epizoda kako to obično biva. Bilo kako bilo, gledati će se.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861