Može li se bez Sheena? – serijala.com
Trenutno čitaš
Može li se bez Sheena?

Može li se bez Sheena?

Ide li dalje Two and a Half Men? Najnovije vijesti kažu da vjerojatno ide.

Da, da, da, svi znamo za nezaustavljivu party zvijer Sheena i sve njegove zgode i nezgode od zadnjih par dana, tjedana, mjeseci. Dug jezik i način života stajali ga otkaza. Ništa čudno.

Iako se činilo da Two and a Half Men neće funkcionirati bez njega, producenti su sve više zainteresirani za opciju nastavljanja serije bez Sheena, a njen autor Chuck Lorre je sada izrazito motiviran da unese novi život u seriju, da dokaže da se može i bez Sheena. Ipak, su veliki novci u igri i neće se CBS, a ni studio Warner  Bros odreći svoje zlatne koke, koja je unatoč velikom kreativnom zastoju posljednjih par sezona, još uvijek jedna od najgledanijih serija, te čak i reprize dobiju solidan broj gledatelja.

Kako se zasad čini, najvjerovatnija opcija je “reboot bez Sheena”, koji ne bio tipičan “reboot” gdje bi se krenulo sve ispočetka, nego sa opcijom gdje bi Jon Cryer dobio puno jaču ulogu, i vrlo je moguće da bi on bio glavna zvijezda serije, koja bi krenula u novom kreativnom pravcu. A dodao bi se i novi još uvijek nepoznati lik. Hoće li lik biti kopija Charliea, ili možda pak lik sličan Alanovom, i kuda bi mogla krenuti priča, još uvijek se ne zna, o tome će odlučivati Chuck Lorre i ostatak scenarista. Što se emitiranja tiče, čak je moguće da serija bude ostavljena za midseason, što bi dalo CBS-u dovoljno vremena za promidžbu i reklamiranje.

No hoće li serija ipak možda biti otkazana? Recimo da je moguća je i ta opcija, ali, ipak, sve do upfrontova u svibnju i prezentacije programa za iduću sezonu, sve svodi na puka nagađanja.

5 komentara
  • Ma prevelike su tu pare. Vjerujem da će probati održat seriju. Oni su na dobitku i da ostane 70% gledatelja, ali vrlo brzo ćemo znati odgovor, tako da samo malo se još strpiti i pričekati.

  • Nema teorije da će serija bit gledana bez Sheena. Past će na gledanost HIMYM, Mad Lovea i ostalih, bolje ukinut :)

  • Po meni samo se debilni ameri mogu smijat takom humoru,svaka epizoda na isti kalup Sheen sretne trebu,jebe trebu,otjera trebu bla bla bla Chuck Lorreu nesšto brzo nestaje inspiracija The Big Bang Theory je uspio zasrat totalno.Zasad mi ostaje samo gledat Louie :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861